Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire féltékeny rá? Miez az egész bennem? Még szeretem?

Figyelt kérdés

a barátommal kb. 1hónapja szakítottam, akkor nem éreztem hogy szerelmes vagyok belé. Úgy éreztem nem megy vele...

De azóta találkoztunk már 1x-2x. Jó vele összefutni. Néha őgy érzem hogy haragszom rá és meg akarom bántani, hogy hagyjon békén. De mostanában fáj ha nem keres, annyira féltékeny vagyok rá, hogy hihetetlen... Sokszor már nem bírom kontrollálni magam és számon kérem.

Remegek amikor nem keres pl. telefonon:(

Mostanában hívni nem szokott, vagy msnen beszélünk, vagy sms-t küld. Ez is úgy fáj, ma már elbőgtem magam 2x.

Msn kivolt neki irva rendszer üzenetként hogy barátok 6 órája 1 csajjal. Rettentően kiborultam. Kiderült hogy csak az unokatesója... De annyira féltékeny vagyok hogy még ezt sem hiszem el:S

Minden szavában kételkedem... megőrülök. Ma is hagytam neki msnen üzenetet és nem irt vissza, nem hívott, 2x hívtam nem vette fel. Visszahívott kiderült, hogy füvetnyírt kint. És rögtön nekiálltam, hogy miért nem keresett. Erre lekiabált. Na akkor letette és elsirtam magam:(

Tegnap megcsókoltam a talinkon és bebizseregtem... olyan jó volt.

Holnapra terveztünk hogy... hát elveszítem vele... de félek hogy mivan ha otthagy:( Pedig szeret, az elmondása szerint még mindig. DE félek, hogy abban is csalódást okoznék neki...

Ha belegondolok, hogy más lányokkal van, vagy mással beszél... annyira fáj

2010. aug. 19. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy szereted, ez csak birtoklási vágy, egó.

A szeretet nem kételkedik, nem féltékeny, nem kiabál, nem fél.

2010. aug. 19. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
de hiányzik is... és folyton azon jár a fejem, hogy mit csinálhat, mivan vele. Mire gondol. Reggel egyből rá gondolok. Egésznap ő jár a fejemben
2010. aug. 19. 18:35
 3/8 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen, hogy én szakítottam és utána még elég sokáig féltékeny voltam és ha összejött valakivel rögtön vissza akartam szerezni..összejöttünk újra és már megint nem éreztem egy idő után azt a szerelmet..szerintem nálad is ez lehet..és lehet hogy jár nektek is egy utolsó esély, de gondold végig! nehogy megbántsd megint!:/
2010. aug. 19. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:

mert mindig az kell akit nem kaphatunk meg

ez az alapösztön van benned

amikor ott volt, nem kellett

ez nem szerelem

ez birtoklási vágy

ha szeretnéd, nem félnél.

attól félsz, hogy nem a tiéd.

2010. aug. 19. 18:43
 5/8 A kérdező kommentje:
volt olyan, hogy nem beszéltünk 1hétig. És akkor is rossz volt:S
2010. aug. 19. 18:45
 6/8 A kérdező kommentje:
És most hogy tartjuk a kapcsolatot... és ujra beszélünk és így hagyunk ki 1-2 napot így mégjobban fáj.
2010. aug. 19. 18:45
 7/8 A kérdező kommentje:
de ha már egyáltalán nem érzek iránta akkor nem is kéne hogy gondoljak rá...nem is kéne hogy foglalkozzak vele, hogy várjam hogy hívjon, nem is kéne hogy kívánjam... Le kéne szarnom akkor. Ezt nemértem
2010. aug. 19. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:

már mondtam:

EZ a birtoklási vágy = szenvedés, féltékenység

2010. aug. 19. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!