Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire féltékeny rá? Miez az egész bennem? Még szeretem?
a barátommal kb. 1hónapja szakítottam, akkor nem éreztem hogy szerelmes vagyok belé. Úgy éreztem nem megy vele...
De azóta találkoztunk már 1x-2x. Jó vele összefutni. Néha őgy érzem hogy haragszom rá és meg akarom bántani, hogy hagyjon békén. De mostanában fáj ha nem keres, annyira féltékeny vagyok rá, hogy hihetetlen... Sokszor már nem bírom kontrollálni magam és számon kérem.
Remegek amikor nem keres pl. telefonon:(
Mostanában hívni nem szokott, vagy msnen beszélünk, vagy sms-t küld. Ez is úgy fáj, ma már elbőgtem magam 2x.
Msn kivolt neki irva rendszer üzenetként hogy barátok 6 órája 1 csajjal. Rettentően kiborultam. Kiderült hogy csak az unokatesója... De annyira féltékeny vagyok hogy még ezt sem hiszem el:S
Minden szavában kételkedem... megőrülök. Ma is hagytam neki msnen üzenetet és nem irt vissza, nem hívott, 2x hívtam nem vette fel. Visszahívott kiderült, hogy füvetnyírt kint. És rögtön nekiálltam, hogy miért nem keresett. Erre lekiabált. Na akkor letette és elsirtam magam:(
Tegnap megcsókoltam a talinkon és bebizseregtem... olyan jó volt.
Holnapra terveztünk hogy... hát elveszítem vele... de félek hogy mivan ha otthagy:( Pedig szeret, az elmondása szerint még mindig. DE félek, hogy abban is csalódást okoznék neki...
Ha belegondolok, hogy más lányokkal van, vagy mással beszél... annyira fáj
Nem hinném, hogy szereted, ez csak birtoklási vágy, egó.
A szeretet nem kételkedik, nem féltékeny, nem kiabál, nem fél.
mert mindig az kell akit nem kaphatunk meg
ez az alapösztön van benned
amikor ott volt, nem kellett
ez nem szerelem
ez birtoklási vágy
ha szeretnéd, nem félnél.
attól félsz, hogy nem a tiéd.
már mondtam:
EZ a birtoklási vágy = szenvedés, féltékenység
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!