Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradni csak a gyerek miatt?
20 hetes állapotos vagyok, de a kapcsolatom romokban,szinte a terhességem 10.hetétől fogva.Tudom,hogy egyedül is képes lennék végig csinálni, de nem akarok a gyermekemnek rosszat,hogy csak hétvégi apukája legyen.Szívem szerint maradnék, de jelenleg szenvedek és az érzelmeim sem a régiek már
Valaki járt már hasonló cipőben?
A kapcsolat romokban, szenvedsz és erre a gyerek mind-mind rá fog tenni, ennél csak nehezebb lesz. Lépj ki a kapcsolatból, még van 20 heted, simán felkészülhetsz egyedül a babára. Jobb ha valakinek hétvégi apukája van, mintha folyamatosan veszekedő, elhidegült szülei.
Ha most együtt is maradsz vele, akkor sem valószínű hogy a következő 18 évben is vele akarsz lenni, és szerintem rosszabb egy gyereknek átélni azt, hogy a szülei különköltöznek, mintha kezdetektől ezt szokta volna meg.
Én olyan értelemben jártam hasonló cipőben, hogy én voltam a gyerek aki "összetartotta a családot" - soha nem fogom megérteni, hogy miért lenne olyan jó a gyereknek így felnőni. :D
A gyerekek nem hülyék, nyilvánvaló számukra hogy valami nem oké otthon, hogy szr a légkör, hogy anyu és apu utálják (vagy jobb esetben csak simán nem szeretik) egymást. Nem értem, miért lenne ez a gyerek érdeke.
20 hetes állapotos vagyok, de a kapcsolatom romokban,szinte a terhességem 10.hetétől..
Mikor értitek meg h nem a gyerek a megoldás a szar házasság kapcsolat megoldására..
Szerintetek a gyereknek jobb lesz végignézni,ahogy apa anya öli egymást? Nem!
Utolsó....te iszonyat degenerált ember vagy.
Én is így jártam, mert apuka 15 év kapcsolat,28 év ismeretség,tervezett gyerek után gondolta meg magát. Hagyjuk már ezt a mire fel vállaltatok gyereket dumát
Szerintem csak rájött,hogy ez nagy felelősség és,hogy valamilyen szinten ő erre nincs felkészülve.Ami azért szomorú számomra mert együtt akartuk és az elején ő is lelkes volt,most már,hogy egyre többet vitatkozunk így már nem érzem annak, próbálom bevonni, de teljesen idegen vele kapcsolatban
Azok amikben eddig egyetértettünk,most teljesen megváltozott a véleményünk, sokszor érzem egyedül magam és a bizalmam is megrendült (megcsalásról nincs szó tudtommal...de hanyagolva érzem magam)
Sajnálom a kisbabám, de azt hiszem a lelkem mélyén tudom,hogy igazatok van
A primitív hozzászólást én jelentettem 6-os :) azt hiszem ha valaki nem tudja normálisan megfogalmazni a véleményét felnőtt emberek módjára,akkor jobb,ha nem is nyilvánítja ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!