Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek miatt együtt maradni?
Úgy érzem, már nincs tovább, végleg tönkrement a kapcsolatunk.
Sosem volt az a nagy lángoló szerelem, de szerettük egymást. Van egy 19 hónapos kisfiunk, akit mindketten imádunk, viszont egymást már nem tudjuk szeretni. Szerintem kölcsönösen elmúlt, de részemről biztosan.
Kb. 2 hónapja mindennaposak voltak a viták, veszekedések. Ezzel együtt elmúlt a szex iránti vágy, 2 hónap alatt együtt voltunk 1x.
Már odáig jutottunk, hogy veszekedni sincs kedvem. Ő dolgozik, én elvagyok a gyerekkel.
Boldogtalan vagyok, üresnek érzem az életem (a fiamon kívül persze).
Lakótársként elvagyunk, ha mindketten szőnyeg alá söpörjük a problémákat, de belefáradtam ebbe az biztos.
Szerintetek megéri együtt maradni a gyerek miatt? Egyikünknél sincs egyelőre 3. fél, de ennyire gyatra szex mellett gondolom az lesz a következő fázis.
Nem tudom, hogy van-e így értelme leélni az életet, 30 vagyok, ő 35. Nem vagyok biztos benne, hogy lenne jobb.
Nálunk 2 gyerek van, de én kiléptem. Úgy, hogy én vagyok a nő.
Nem akartam intimitás nélkül leélni egy életet, pedig veszekedések nálunk se voltak. Már ahhoz is túl sok volt a közöny.
Én egy percig nem bántam meg, bár az egész világ szemében én voltam a gonosz, aki felrúgja a családja életét. Viszont azóta mindenki megtalálta önmagát, a gyerekeket közösen neveljük, jó maradt a kapcsolatunk, szerintem most jobb, mint amíg együtt voltunk.
Sose értettem, hogy egy eleve halálra ítélt kapcsolatba mi a faxnak gyereket vállalni?
Menjetek szét, oszt jónapot. Örökké úgyse fogtok együtt maradni, csak az a kérdés, hogy mikor szakítotok. Csak a gyerek miatt ne maradjatok együtt, minél nagyobb lesz, annál nehezebb lesz neki, hogy a szülei válnak. (Haverom 30, most válnak a szülei, és teljesen padlóra tette, se enni, se aludni nem tud, lassan rámegy az egészsége.)
A gyereknek is jobb két olyan szülő, aki bár nem él együtt, de boldog, mintha együtt él, de semmi pozitiv energiát, életkedvet nem kap a lelke. Tapasztalatból mondom.
Talán az a nagyobb önzőség ha ilyen dolgok mellett is együtt maradnak, mintha külön mennek...a gyereket tekintve.
Na most jön a sok f@sz hiányos nőcike... Akiknek egész nap f@sz kéne a seggükbe, mert hanem nyávognak... Csodás. Én 10 éve boldog házasságban élek, a férjem évente max 6szor a magáévá tesz, mégis boldognak vagyunk, valamint van egy 13 éves lányunk. Nem a szex a kapcsolat lényege. Ezt nem feltétlenül a kérdező ék szánom, neki azt mondom hogy amíg teheti hagyja el a párját.
Egy 35 éves magyar nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!