Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek miatt együtt maradni?
Úgy érzem, már nincs tovább, végleg tönkrement a kapcsolatunk.
Sosem volt az a nagy lángoló szerelem, de szerettük egymást. Van egy 19 hónapos kisfiunk, akit mindketten imádunk, viszont egymást már nem tudjuk szeretni. Szerintem kölcsönösen elmúlt, de részemről biztosan.
Kb. 2 hónapja mindennaposak voltak a viták, veszekedések. Ezzel együtt elmúlt a szex iránti vágy, 2 hónap alatt együtt voltunk 1x.
Már odáig jutottunk, hogy veszekedni sincs kedvem. Ő dolgozik, én elvagyok a gyerekkel.
Boldogtalan vagyok, üresnek érzem az életem (a fiamon kívül persze).
Lakótársként elvagyunk, ha mindketten szőnyeg alá söpörjük a problémákat, de belefáradtam ebbe az biztos.
Szerintetek megéri együtt maradni a gyerek miatt? Egyikünknél sincs egyelőre 3. fél, de ennyire gyatra szex mellett gondolom az lesz a következő fázis.
Nem tudom, hogy van-e így értelme leélni az életet, 30 vagyok, ő 35. Nem vagyok biztos benne, hogy lenne jobb.
A férjem itthonról dolgozik ahogy én is és ez mindig is így volt. Mindig együtt megyünk el vásárolni, étterembe. Éjszaka se megy el sehova, a telefonját nézem, még csak a ribis oldalakat nézi. Nem egy telefon zseni még azt sem tudja hogy kell az előzményeeket kitörölni. Nincs szeretője amióta Covid van csak vásárolni megyünk el. Egy kicsit jobban tudom hogy zajlik az életünk. Az évi maximum 6-7 szex bőven elég, mellette az önkielégítés... Mint azt az előbb is leirtam nem a szex a kapcsolat lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!