Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom nem boldog velem? Többi lent
A párom azt mondta, nem boldog velem. De én nagyon jól ismerem és úgy hiszem, hogy nem velem van baja hanem azzal, hogy extrém túlterhelt. Jól alakul a kapcsolat csak néha kifakad, de aztán egy nap múlva megint boldog.
Ezeken a kifakadásokon emleget szakítást is.
Egészségügyben dolgozik látástól vakulásig, nagyon túlterhelt, alig alszik, össze vissza beszél.
Mit csináljak?
Több éve együtt vagyunk, de mióta covid van látom rajta, hogy szenved a vállát nyomó terhektől.

Engem mindig lepontoznak ilyen válaszokkal, de azert leirom megint
Dobd fel.
Légy humoroa vicces vonzó szexi.
Ne a lelkizést keresd, hanem a könnyelműséget. Csak lazán. Ne görcsölj, ne hagyd hogy rádragadjon az ő állapota. Légy életrevalo Nő.
Mert a nő teszi a férfit Ferfivá meg forditva.

*
"Hetente kérdezem, hogy mondja el ha valami nyomja a lelkét"
NE a bajokra fokuszàltasd..ez pont nem jo modszer.

Sajnos tapasztalatból mondom, hogy amíg ilyen helyzet van az egészségügyben, addig nagyon nem tudsz mit tenni. Én barátnőm is EÜ-s, kórház intenzív osztályán dolgozik, és volt mikor olyan hülye beosztás csináltak neki, hogy több napon át ment éjszakára, közte alig volt pihenője. Ugye ők 12 órában nyomják, reggel hazament, este mehetett vissza. Ez annyira kimerítette, hogy ok nélkül kötözködött, nekem is durván beszólt és már a huszonéves lányai szóltak rá, hogy fogja vissza magát.
Talán annyit tehetsz, hogy leülsz vele elbeszélgetni, hogy ne rajtad vezesse le a feszültséget, és párom is bocsánatot kért, mert az eset után haza is jöttem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!