Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után pukiztàl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után pukiztàl a párod előtt és hogy zajlott a folyamat?

Figyelt kérdés

#pukibizalom
2021. márc. 23. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Részemről véletlenül (elnézést kértem és azonnal mondta, hogy semmi baj), részéről pedig elfelejtettem.
2021. márc. 23. 18:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Tüsszentett egyet, és úgy sikerült, ráadásul éppen megöleltem hátulról. Én még hetekig nevettem rajta, ha eszembe jutott, ő a mai napig nagyon önérzetes ezzel kapcsolatban. Ha pukizik és meghallom, zavarában játssza a felháborodottat, hogy mit kell hallgatóznom:D

Én úgy, hogy azt hittem halk lesz, de nem lett az. Valahol az első hónap végén.

Jót nevetett ő is. Rajtam jókat tud nevetni, csak én meg ne halljam ha ő csinálja.

Ja, és (28N)

2021. márc. 23. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

vicces sztori szerintem mindkettő. nálunk viszonylag sok idő telt el kb fél év környékén történt mindkettőnk. ő éppen nálunk volt bemutattam a családnak, mindneki bent volt a házban ő meg még kint az udvaron a kutyával és akkor gondolta elegedhet egy halkat, nem lett halk és nyitva voltak az ablakok, mindenki hallotta 🤣 és utána a kutyára fogta.

az én sztorim sem sokkal jobb éppen kényeztetett orálisan és valahogy olyan pózba kerültünk, hogy hát sok erőt kellett igénybe vegyek hogy meg tudjak állni és mire eszleltem a problémát egyenesen a fejére pukiztam 😆 jót nevettünk mindkettőn, inkább vicces volt mint kínos

2021. márc. 23. 18:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Felettébb gusztustalanok vagytok.
2021. márc. 23. 18:34
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Akkor Neked meg legyen bélcsavarodásod, fingatlan kérdező.
2021. márc. 23. 18:48
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Első este hazavittem azt szex után fogtam és a paplan alá szorítottam azt elnyomtam egy lapos sunyit és lent tartottam...
2021. márc. 23. 19:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező bizonyára kifotoszintetizálja magából a felesleges gázokat.
2021. márc. 23. 19:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban az első hónap vége felé megkérdezem, hogy fingani ér? Mindig azt mondják, hogy ér, persze, és vihognak. Mondom, hogy köszi és a következő pillanatban már nyomom is. F50.
2021. márc. 23. 20:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
3-as te vagy a fiú, vagy a lány?
2021. márc. 23. 20:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek tetted fel akkor ezt a kérdést?!😀
2021. márc. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!