Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon furcsa testi élményem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa testi élményem volt, ez a házasságom végét jelenti?

Figyelt kérdés
Jó ember a férjem, mint embert, nagyon szeretem. Nemrég megismertem az egyik barátját, aki nagyon furcsa testi dolgot váltott ki belőlem. testi vonzalmat, de olyat, hogy egyszer attól orgazmusom volt, hogy rá gondoltam. Korábban voltak problémáim az orgazmussal, sajnos nekem vaginálisan soha nem jött össze (ez nem tudom milyen volt). Irgalmatlan bűntudatom van. Férjem van, ráadásul a férjem barátja is családos ember. Nem az a kérdés, hogy kezdeményezzek-e vagy lesz-e valami, mert nem és a második is nem. Nekem ilyesmi morálisan nem fér bele, már most is szégyellem magam. Mit gondoltok, ez a házasságom végét jelenti? Elnézést, ha buta a kérdés, nagyon megijedtem. Megyek a 40 felé (37 éves vagyok) és ilyesmi soha nem történt velem. A férjemmel testileg már nem igazán van közünk egymáshoz, havi 1 az átlag, az is feledhető, szerintem neki is.Minden más stimmel.

2021. márc. 22. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Ez most olyan lehetett, mint a zápor a sivatagban. Nem is tudtad, mennyire 'stand by' üzemmódban vagy, és milyen tudnál lenni "bekapcsolt" állapotban.

Vétek ezt veszni hagyni, és hiba volna nem felrázni a férjedet, hogy együtt éljétek meg azt, ami benned van. Ha nem vevő rá, akkor vagy válsz, vagy szerető, vagy aszkéta leszel és a bűntudattal harcolsz a nokedliszaggatás közben bekövetkező spontán orgazmusok miatt (lepedőszaggatás helyett).

2021. márc. 23. 02:39
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Ez egy természetes dolog, fiatal vagy még. Kár kihagyni a szexet az életből. Megfelelő partnerrel a hüvelyi orgazmus is menni fog.
2021. márc. 23. 04:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Van egy 4 éves kislányunk, szeretném, ha együtt nevelhetnénk fel. A párzási táncra nem vágyom és szerintem a férjem sem. Mostanáig biztos voltam benne, hogy velem van a gond, hogy alapvetően rosszul valahogy összerakva és nem is bántam, hogy a férjem nem egy lepedőakrobata. Nem szeretnék erősen fogalmazni, de nem kívánom őt. Szeretem, emberileg bármeddig kitartanék mellette, de nem tudom a parazsat felszítani, mert nincsen parázs. Igazából nem is tudom miért írtam ki ezt a kérdést, sok választásom ebben a helyzetben nincsen. Köszönöm, hogy meghallgattatok és hogy írtatok!
2021. márc. 23. 06:19
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
Párterápia?
2021. márc. 23. 07:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz helyzet. Légy elnéző magaddal. Természetes, amit a tested akar. Legalább bűntudatod ne legyen, így is emberfeletti amit vállaltál.
2021. márc. 23. 07:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Fura. 37 évesen váltam el, egy 4 éves kislánnyal. De nálunk akkor már két éve nem volt szex egyáltalán és én az ellentéted voltam, szinte átfordultam aszexuálisba. Viszont rengeteget sírtam, a mensim össze vissza járt, meghíztam, depressziós lettem. És tudtam, hogy ez miért volt. Elváltam. Meggyászoltam a dolgot. Fél év múlva lett egy szex kapcsolatom, életemben először csináltam ilyet, de pótolni akartam több év aszkézist. Még most is mosolygok ha rágondolok.

Nem bántam meg. Egy olyan kapcsolat, amiből hiányzik az intimitás, nem kapcsolat. Hiába próbáltuk visszahozni a tüzet, azt már ilyenkor nem lehet. Mondjuk nekem sem volt soha orgazmusom vele. Utána a szex kapcsolatomban igen. Ennyit erről.

2021. márc. 23. 08:03
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
Azt mondd már meg hogy akkor mi a francnak mentél hozzá?Akko volt parázs???
2021. márc. 23. 08:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint elevenen eltemetni magunkat. És ez lesz a minta a gyereked számára. Ilyet nem volna szabad senkinek sem tennie magával (és a másikkal, és továbbadni egy generációnak)... Javítani - ha lehet - van értelme. Ha nem, akkor meg nem kéne 5 év múlva belepusztulni psz.szomatikusan.
2021. márc. 23. 09:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Igazából akkor ez tényleg a házasságodnak vége, de nem ezzel kezdődött és gyakorlatilag nem is ennél a oontnál fejeződött be, hanem előbb.
2021. márc. 23. 13:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Jó ember a férjem, mint embert, nagyon szeretem"

Ezt emésztgesd kicsit.

Nincs mit és nincs hova. Szexuálisan nem illetek össze. Lehet együttélni szépen a langyosban egy életet, és bele is lehet őrülni.

Kit érdekel hány éves vagy? Én 42 évesen éreztem először olyan, de olyan szexuális vágyat valaki iránt, hogy uhh. Volt előtte is vonzalom, volt nagy is, de ez mindent vitt. És ennél tuti nincs feljebb :)

És ennél alább már nem is adom.

Vigyen is el a szenvedély, ez az élet sava-borsa. És lehet férjed talál magának majd olyat, aki meg belőle váltja ki ezt.

2021. márc. 23. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!