Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon furcsa testi élményem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa testi élményem volt, ez a házasságom végét jelenti?

Figyelt kérdés
Jó ember a férjem, mint embert, nagyon szeretem. Nemrég megismertem az egyik barátját, aki nagyon furcsa testi dolgot váltott ki belőlem. testi vonzalmat, de olyat, hogy egyszer attól orgazmusom volt, hogy rá gondoltam. Korábban voltak problémáim az orgazmussal, sajnos nekem vaginálisan soha nem jött össze (ez nem tudom milyen volt). Irgalmatlan bűntudatom van. Férjem van, ráadásul a férjem barátja is családos ember. Nem az a kérdés, hogy kezdeményezzek-e vagy lesz-e valami, mert nem és a második is nem. Nekem ilyesmi morálisan nem fér bele, már most is szégyellem magam. Mit gondoltok, ez a házasságom végét jelenti? Elnézést, ha buta a kérdés, nagyon megijedtem. Megyek a 40 felé (37 éves vagyok) és ilyesmi soha nem történt velem. A férjemmel testileg már nem igazán van közünk egymáshoz, havi 1 az átlag, az is feledhető, szerintem neki is.Minden más stimmel.

2021. márc. 22. 20:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
6%
Persze.....máshol kell mesélni....
2021. márc. 22. 20:49
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem értem mit szeretnél.
2021. márc. 22. 20:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rohadtul ki vagy már éhezve egy igazán jó szexre, azért reagáltál így. Ha nem tesztek tudatosan a javulásért, simán megölheti a házasságot az ennyire komoly eltávolodás.
2021. márc. 22. 21:05
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Az intimitást vissza lehet hozni a kapcsolatba, de ha egyikőtök se tesz érte semmit, akkor igen, itt a házasságod vége.
2021. márc. 22. 21:14
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 22. 21:16
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is csak újra kéne járnod a párzási táncot.

Én terhesség alatt kezelés alatt álltam, nem tudtunk szexelni. Nos... nekem egy idő után olyan erotikus álmaim voltak, hogy rendesen orgazmusom lett tőle. És zsínorban minden éjszaka. Ennyi hüvelyi orgazmusom, partner nélkül (amúgy sem szokott lenni) még nem éltem.

Aztán amint lehetett szexelni elkaptam a kandúrt, akkor megint békédek voltak az éjszakáim.

Kapd el az apjukot l, azt hadd szóljon! ;)

2021. márc. 22. 21:18
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Semmi baj nincs veled, csak ki vagy éhezve.

Az, hogy ki lett a tárgya az ábrándozásoknak, az teljesen lényegtelen, bárki lehetne, aki kicsit is megfog valamivel.

Szóval ez nem "megcsalás" szerű dolog, ez... semmi.

2021. márc. 22. 21:34
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
2021. márc. 22. 22:11
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Vannak.gyerekeitek? Mert ha nem.akkor nincs sok értelme a házasságodnak.
2021. márc. 22. 23:10
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy jó szeretőt!
2021. márc. 23. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!