Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gólyatábori feladatban volt részetek? (sokra lennék kiváncsi)
Nekem is csak szép emlékeim vannak róla. Bár utána átaludtam egy teljes napot :)
Én is hallottam, hogy máshol milyen durva dolgok voltak, de semmit sem kötelező megcsinálni.
Békanyál-gyűtés a Duna holtágából. Aztán a gyűjtött békanyálból egy gombócot szájból-szájba adogatni...
Fröccsivás időre (2dl bor+1dl szóda, 3 pohárral).
Kukahúzóverseny Győr egyik igencsak forgalmas terén, kukáskabátban.
Ivás az egyik (igencsak állott vizű) szökőkútból.
Ki tud felvenni több ruhadarabot? verseny
Ezekben a ruhákban: fél vodka-bukfenc-fél vodka-kézenállás-fél vodka-fejenállás-fél vodka-hátrabukfenc-fél vodka-mérlegállás (közben megbeszélni milyen volt, hogy hasson a szer).
Emeletrefutás időre: lépcsőfordulóban a pohár sör, emeletenként 1 fél vodka. (20 emeletes Schönherz kolesz tetejére aki feljut annak elismerésem.)
15.46-os én is féltettem a barátomat, hittem benne,hogy nem lesz para,de megcsalt.. pedig ő sem "nőcsábász" .. hát ez van, tegnap elmondta,aztán kiadtam az útját.. hiába gólyatábor.. :)
17/L
köszi a válaszokat, még szeretnék többet-többet-többet :D Sajnálom, akit megcsaltak, vagy sérelem ért. :(
Engem is pasim tuti megfog csalni gólyatáborban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!