Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gólyatábori feladatban volt részetek? (sokra lennék kiváncsi)
lehet kicsit durva, de rá kellett élveznem a lány arcára, mindenki előtt..
ha nem tettem volna meg, akkor oda kellett volna nappal mennem egy tanárhoz és próbálni megdugni:S
Kolis vagyok. Fiú kolis. 18 éves. :D
Mikor odakerültem, nagyon megalázó feladatokat kellett megcsinálnom. ( kb. 6-an beleélveztek egy csészébe, azt felöntötték tejjel, elkavarták, nekem meg meg kellett innom, mindet. A hányást vissza kellett tartanom, körbeálltak, nem engedtek ki a wc-re, ha pedig lehánytam volna valamelyiket, akkor még durvább feladatot kellett volna csinálnom :( )
De másfajta feladatok is.. Meztelenül kiállni az ablakba 10 percig, miközben dobálnak minden undorító dologgal (forgalmas utcára néz az az ablak)
Van 1-2 egyetem, ahol ötletes, tréfás, színvonalas gólyatáborok vannak. A többiből pedig úgyis botrány lesz a blikkben.
Komolyan mondom őszintén sajnálom azokat az embereket, akiknek egyetemistaként annyi fantáziája van, hogy "verd rá egy lány arcára, mert az milyen k***a vicces hihihihihi". Már ha nem kamu.
a ráélvezősek kamuk :)
utolsó: nincs mitől félned,normális feladatok vannak. :)
2. vagyok:
a lánynak is segítenie kellett, 5 perc volt rá h elmenjek, és ha nem nyeli le akkor:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!