Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók a nők?

Figyelt kérdés
Miért van, az, hogy első vagy második randi után, ha rájön, hogy valami nem tetszik a palin, akkor földre tipporja, flegmázik, szemtelenkedik? Szinte minden nő olyan, nem őszinték, nem tudják egyenest a szemedbe mondani, hogy bocs nem tudom viszonozni feléd az érzéseim, de barátként jó lennél stb., ezt egy értelmes férfi fix megérti, és elfogadja. De azt, hogy napokat váratnak a válasszal, aztán egyszavas választ adnak burkoltan flegma stílussal hogy "ok" "semmi" ":(", majd hogy "hat nem biztos hogy alakul a het".. Senki semmit se tud? Ez alpárian visszataszito bunkó stílus, amit egy legrosszabb csöves se csinálná ezt a másik csövessel. Ez a kedves jószívű férfiakkal történik meg ez, tönkreteszik az önbecsületüket, önértékeiket, aztán meg csodálkoznak, hogy egy 1001. esetben átélt férfi kiakad már ezen mert már unja és lenézi a nőket? A kedvencem, hogy ha férfi szemezget egy buliban a nővel, beszélgetnek, és van olyan vaj szíve, hogy meghívja egy italra, tfh. whiskez kólára, de a csaj nem azt akarja, hanem egy szőkevodkát 1000ft-tal drágábban, majd a csaj úgy hálálja meg, hogy burkoltan úgy rázza le, hogy kijelenti, hogy megy wc-re, és visszajön, aztán eltűnik? Aztán ha megtalálja a srác a csajt másik pasival, akkor ő háborodik fel hogy lek***zák? Ez normális szerintetek ez a stílus? Ők sírnak hogy a férfiak nem őszinték meg kihasználnak, de vajon miért, mert traumákon mennek át nők miatt, jellemváltoztatáson stb. Nektek mi a véleményetek, jobban fájna nektek ha szemetekbe mondanának el hogy nem akar semmit, minthogy eltünne és flegmázna?
2021. márc. 22. 14:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19, a válaszadó csajoknak mérhetetlenül elegük van a nemkívánt közeledésből. Néha tényleg sajnálom az elutasítások miatt csalódott fiúkat, aztán belegondolok, hogy ennél lányként MESSZE durvább minden, amitől én félhetek egy bulizós este alkalmával.

Valószínűleg hallottad már azt az idézetet, hogy 'Men are afraid that women will laugh at them. Women are afraid that men will kill them.'

Ha szerinted ez hattyú halála, akkor teljesen fölösleges a további párbeszéd a témában.

2021. márc. 22. 17:55
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

proli felszedos duma - proli lekoptatos indok. ez mar csak igy egy. akinek a torekeny ferfiassaga keptelen elviselni, hogy egy 15 masodperce ‘megismert’ no visszautasutja, az ne csajozzon.

egyebkent meg mennyivel jobb az, ha megmondom, hogy ‘ne haragudj, a vallamig ersz, csalek a fogaid , sorhasad van es undoritoan at van izzadva a csunya, olcso inged, tehat nem ertem, eleve hogy vetted a batorsagot, hogy leszolits?’ mintha egyszeruen csak lerendeznem annyival, hogy ‘bocsi, van baratom’?

2021. márc. 22. 18:10
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ó a 22-esről jut eszembe, hát hányszor próbáltam én mindenféle őszinte/kedves/nem kedves/rövid/hosszú/ingerült módon leépíteni a sok lovagot, de mivel ezek a finom úriemberek kizárólag egy másik férfi tekintélyét ismerik el, egy nőét nem, az (egyébként őszinte) bocsi, van pasim az egyetlen befutó válasz. Pedig annyiszor megfogadtam, hogy nem, mert saját jogomon hagyjon békén, ne azért, mert más hím jelölt meg, de hát a kultúra, az.
2021. márc. 22. 19:09
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Na és akkor mi van, mikor én a legtöbb esetben közöltem a pasival, hogy bocs mégsem jön be, stb, viszont a pasik kb 1000x eljátszották velem, hogy egyszerűen csak minden magyarázat nélkül ignorálnak? Nem hisztiztem utána, elfogadtam, hogy ez van... Nekem pl egy pasi sem mondta meg egyenesen, hogy bocs nem. Egyébként igen, valóban megkaptam én is, hogy micsoda beképzelt p*csa vagyok, hogy vissza mertem utasítani.
2021. márc. 22. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!