Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók a nők?

Figyelt kérdés
Miért van, az, hogy első vagy második randi után, ha rájön, hogy valami nem tetszik a palin, akkor földre tipporja, flegmázik, szemtelenkedik? Szinte minden nő olyan, nem őszinték, nem tudják egyenest a szemedbe mondani, hogy bocs nem tudom viszonozni feléd az érzéseim, de barátként jó lennél stb., ezt egy értelmes férfi fix megérti, és elfogadja. De azt, hogy napokat váratnak a válasszal, aztán egyszavas választ adnak burkoltan flegma stílussal hogy "ok" "semmi" ":(", majd hogy "hat nem biztos hogy alakul a het".. Senki semmit se tud? Ez alpárian visszataszito bunkó stílus, amit egy legrosszabb csöves se csinálná ezt a másik csövessel. Ez a kedves jószívű férfiakkal történik meg ez, tönkreteszik az önbecsületüket, önértékeiket, aztán meg csodálkoznak, hogy egy 1001. esetben átélt férfi kiakad már ezen mert már unja és lenézi a nőket? A kedvencem, hogy ha férfi szemezget egy buliban a nővel, beszélgetnek, és van olyan vaj szíve, hogy meghívja egy italra, tfh. whiskez kólára, de a csaj nem azt akarja, hanem egy szőkevodkát 1000ft-tal drágábban, majd a csaj úgy hálálja meg, hogy burkoltan úgy rázza le, hogy kijelenti, hogy megy wc-re, és visszajön, aztán eltűnik? Aztán ha megtalálja a srác a csajt másik pasival, akkor ő háborodik fel hogy lek***zák? Ez normális szerintetek ez a stílus? Ők sírnak hogy a férfiak nem őszinték meg kihasználnak, de vajon miért, mert traumákon mennek át nők miatt, jellemváltoztatáson stb. Nektek mi a véleményetek, jobban fájna nektek ha szemetekbe mondanának el hogy nem akar semmit, minthogy eltünne és flegmázna?
2021. márc. 22. 14:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Bontsál egy kőbányait, látom sok a stressz.

Nálam kiposszant már a 2. doboz, nem is érdekelnek ilyen dolgok, mint amik téged.

2021. márc. 22. 14:11
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Fű, de sok nő utasíthatott vissza
2021. márc. 22. 14:12
 3/24 anonim ***** válasza:
98%
Van ilyen is, olyan is. Férfiból és nőből is. Ha te az ilyen lányokat találod meg, gondolkodj el, hogy miért ők vonzanak.
2021. márc. 22. 14:13
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
Bár tényleg nem egyenes viselkedés, amiről írsz, az sem normális, hogy stresszeled magad olyan emberek miatt, akiket pár napja (maximum pár hete) ismersz.
2021. márc. 22. 14:17
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Elég gáz, ha az ilyen csajokat sikerül mindig bevonzanod.

Az meg pláne, ha ezek után még általánosítasz is.

2021. márc. 22. 14:18
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg olyanokat fogtál ki, akiknek rossz tapasztalataik voltak, így már nem veszik a fáradtságot, hogy normálisan utasítsanak vissza valakit. Én se szeretem a ködösítést, de valahol megértem azokat a nőket is,akik ezt csinálják. Lényegében sehogy se jó, mert van aki meg azon sértődik meg, ha megmondják neki őszintén,hogy mi van. Én jobban örülnék ha kerek perec közölnék velem a szitut, de a sok gyökér miatt rólam is azt feltételezik,h nem fogom megérteni, ezért inkább szarnak a fejemre.
2021. márc. 22. 14:31
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Azzal kezdem, hogy megértem a frusztrációdat és belátom, hogy valószínűleg én sem lennék kisimultabb a te tapasztalataiddal. De hadd világítsak rá valamire női szemszögből:

"nem tudják egyenest a szemedbe mondani, hogy bocs nem tudom viszonozni feléd az érzéseim, de barátként jó lennél stb., ezt egy értelmes férfi fix megérti, és elfogadja." - nem tudod elképzelni, milyen rémisztő arányban NEM fogadják ezt el férfiak. Olyanok, akiket értelmesnek ismersz, akár közel állnak hozzád, akár bízol is bennük. Egy *akárhogy megfogalmazott* elutasítás olyan brutális fordulatot tud kiváltani, amit egyetlen nőnek sem kell itt bemutatni. A flegma, tiszteletlen viselkedésre (bármelyik oldalról) nyilván nem mentség, de kontextus szempontjából fontos tudni, hogy a nőkben nagyon sok esetben okkal alakul ki az "eltűnni a helyzetből, mielőtt magyarázkodni kellene" reflex. Én értem, hogy magadat kedves, jószívű férfiként definiálod és úgy érzed, méltányosabb elutasítás járna, de nem hinnéd el, hogy házas nőként is hány és hány kellemetlen helyzetet okoztak már kedves, jószívű férfiak.

2021. márc. 22. 14:33
 8/24 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy nem fogalmaztam meg pontosan. Nem egy nővel találkoztam, hanem nagyon sokkal, akik eleinte viszonoztak, aztán kihasználtak, vagy eleinte belementek aztán átvertek. De egyse volt olyan, még elvileg "értelmiségiek" között, akik egyetemre járnak, akik nem plázacicák, céltudatos, családcentrikus hölgyeknél is, hogy szemembe mondták el volna, hogy "figyelj, nagyon aranyos vagy meg jófej, de nem tudok viszonozni feléd, és nem szeretnélek megbántani az érzéseimmel". EGYSE! Csodás elvárások, nyálas dumák, mártírkodások: "jaaaj én nem egyéjszakás kaland vagyok, rendes céltudatos határozott palit szeretnék, akik mellett nőnek érezném magam". És nem velem történt csak ez, sok haverommal, ismerőssel is. Egyik régi barátom 19 évesen ilyenek miatt eset traumán és átfordult, és igen, teljesen ógy ártem az átfordulást.
2021. márc. 22. 14:37
 9/24 A kérdező kommentje:
7-es. Köszönöm hogy válaszoltál és rávilágítottál a problémán, és részlegesen egyetértek az ellenérveddel. De úgy gondolom hogy senki (nő se, férfi se) se keljen elővenni a múltat vagy a régebbi tapasztalatokat, mert nem véletlen hogy a múltba tartozik. 50% esélyt kell adni mindig egy új ismeretlennek (persze általában a külső kisugárzása ad előjelet, de ez nem feltétlenül szükséges feltétel). Ha külsőleg már előitéletes vagy, és látod hogy belül se komoly a szándékai, akkor lekoptatod persze. De ha igen, akkor adsz esélyt és ha már sűrűn használjátok a különleges varázslatos egyedi képességet, a tesztelést, ilyenkor kell akkor alkalmazni és kideríteni hogy ki valójában. Azért teszteltek tudtommal, hogy kiderítsétek, hogy megfelelő pasi az elvárásaitoknak, vagy se. Meg nem hiszem hogy "eltűnni a helyzetből, mielőtt magyarázkodni kellene" megfelelő válasz.. nem kell magyarázkodni, csak így elmondani hogy nem az eseted és nem így képzeled el egy pasit. Így a másik fél se kell megszenvedjen. Az élet játék, nem állhatsz úgy hozzá, hogy "jaaaj biztos csak szórakozna velem aztán eltűnik". nem, fel kell vállalni ha beszálltok ebbe.
2021. márc. 22. 14:51
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

De egy ilyen esély a testi épségünkbe kerülhet. Annyira önző, hogy neked ez semmi, csak válaszka kell, és nem gondolsz bele a másik helyzetébe.

Tapasztalatom, hogy aki ennyit nyávog írásban, mint te, az szemtől szembe is agresszív lenne.

2021. márc. 22. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!