Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók a nők?

Szia!
Bontsál egy kőbányait, látom sok a stressz.
Nálam kiposszant már a 2. doboz, nem is érdekelnek ilyen dolgok, mint amik téged.

Elég gáz, ha az ilyen csajokat sikerül mindig bevonzanod.
Az meg pláne, ha ezek után még általánosítasz is.

Szia! Azzal kezdem, hogy megértem a frusztrációdat és belátom, hogy valószínűleg én sem lennék kisimultabb a te tapasztalataiddal. De hadd világítsak rá valamire női szemszögből:
"nem tudják egyenest a szemedbe mondani, hogy bocs nem tudom viszonozni feléd az érzéseim, de barátként jó lennél stb., ezt egy értelmes férfi fix megérti, és elfogadja." - nem tudod elképzelni, milyen rémisztő arányban NEM fogadják ezt el férfiak. Olyanok, akiket értelmesnek ismersz, akár közel állnak hozzád, akár bízol is bennük. Egy *akárhogy megfogalmazott* elutasítás olyan brutális fordulatot tud kiváltani, amit egyetlen nőnek sem kell itt bemutatni. A flegma, tiszteletlen viselkedésre (bármelyik oldalról) nyilván nem mentség, de kontextus szempontjából fontos tudni, hogy a nőkben nagyon sok esetben okkal alakul ki az "eltűnni a helyzetből, mielőtt magyarázkodni kellene" reflex. Én értem, hogy magadat kedves, jószívű férfiként definiálod és úgy érzed, méltányosabb elutasítás járna, de nem hinnéd el, hogy házas nőként is hány és hány kellemetlen helyzetet okoztak már kedves, jószívű férfiak.

De egy ilyen esély a testi épségünkbe kerülhet. Annyira önző, hogy neked ez semmi, csak válaszka kell, és nem gondolsz bele a másik helyzetébe.
Tapasztalatom, hogy aki ennyit nyávog írásban, mint te, az szemtől szembe is agresszív lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!