Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók a nők?

aha, aztan meg ha oszinten megmondom egy ferfinak, hogy nem akarok tole semmit, akkor
1. szamonker, hogy mi a fa szt kepzelek en magamarol?! es amugyis hogy kepzelem, hogy valogatok?!
2. elhord mindenfele k urvanak es halalosan megfenyeget
3. atmegy tamadoba es kozli, hogy amugyis csunya/dagadt vagyok es nem is tetszettem neki igazan.
vagy a 3 kombincaioja.
kosz nem. volt mar rezsem ezekben. hiaba jon mindenki ezzel az oszinteseg kozhellyel, a valosagban 10-bol 1 ferfi ha kepes kulturaltan kezelni az oszinte visszautasitast.
amugy meg az, hogy buliban meghivsz egy italra, azt jelenti, hogy kotelezo veled beszelgetenem meg flortolnom vagy mi? kertem en, hogy hivj meg? NEM. onkent ajanlottad fel? IGEN. igertem, hogy ezert cserebe flortolok veled? NEM. akkor meg kuss.

Te itt nyígsz, hogy minden nő bunkó, ezért benned jogos, hogy kialakult egy lenézés, egyfajta ellenérzés.
De az nem jogos, ha egy nő sok esetben azt tapasztalja, hogy a férfiak az elutasítás után bunkók vagy agresszívak lesznek, akkor kialakul benne egy önvédelmi mechanizmus.
Miért is?
Te se nyitsz úgy egy nő felé, hogy a többiek elutasítása a múlt, ez a nő tiszta lappal indul. Te is pont azon akarod leverni az összes eddigi sérelmed, aki az orrod előtt van.
Csak azt kapod vissza, amit te is adsz. Ezért IS utasít el mindenki.

7-es vagyok. "senki (nő se, férfi se) se keljen elővenni a múltat vagy a régebbi tapasztalatokat, mert nem véletlen hogy a múltba tartozik. 50% esélyt kell adni mindig egy új ismeretlennek" - ennek ellenére írod, hogy teljesen érthető, ha a sok méltánytalanság hatására a férfiak átfordulnak és onnantól elfogadható, ha lenézik a nőket, általánosítva.
Hidd el nekem, sok esetben, mikor felszívódik a helyzetből a nő, az ő szemszögéből valós veszélytől tart, ha igazságtalannak tűnik neked, ha nem. Rosszabb esetben konkrét fizikai fenyegetéstől, sokkal gyakrabban "csak" attól, hogy a 'nem' nem lesz elég.
"nem kell magyarázkodni, csak így elmondani hogy nem az eseted és nem így képzeled el egy pasit." - Sok esetben de, kell, hosszan és nagy ellenszélben. Az adott lány nem tudja (és tapasztalataiból kiindulva ezt tartja kevésbé valószínűnek), hogy speciel te vagy a következő pasi elfogadnád a helyzetet kellemetlenkedés nélkül.

Továbbra is a 7-es:
Hadd osszam meg a legemlékezetesebb estémet a témában. A lánybúcsúmat tartottuk egy Bp belvárosi klubban, még a jelen pestis előtt.
Az ilyenkor elengedhetetlen vérciki fátyolkában és valami vonatkozó feliratú szalaggal táncoltam a barátnőimmel, minding our own business. Életemben annyi pasi nem jött még oda hozzám, mint aznap este (ez mekkora irónia amúgy) és a kép annyira vegyes volt, hogy sosem felejtem el:
1) Az abszolút többség (szinte kizárólag külföldiek) csak azért jött, hogy sok boldogságot kívánjon, majd kedvesen továbbálltak. A legcukibb egy saturészeg nagyon brit srác volt, idézem "cheers, I'm just a wee bit sad I don't get to be the one marrying you".
2) Páran félreérthetetlen szándékot fejeztek ki 'az utolsó szabad estém örömére'. Többségüknek egy szimpla nem elég volt. Kettőhöz kellett 3 harciasabb barátnőm együttes fellépése. Na ez mondjuk gáz, ahogy van, ebbe például próbáld beleképzelni magad, mert tanulságos.
3) Vagy öten hívtak meg italra. Mikor még fért belém, egyet elfogadtam, teljes jóindulattal koccintottunk, majd minden jót kívánva arrébb táncolt. A következő valahányat kedvesen elhárítottam, hogy elkerüljük a sikítva hányós lánybúcsú sztereotípiát. Már vettem a kabátomat, mikor egy utolsó srác még ragaszkodott egy italhoz, hogy 'koccinthassunk a házasságomra'. Ez annyira ártatlannak tűnt, hogy elfogadtam. Na ő volt az, akit öt perccel később a biztonságiaknak kellett kidobniuk, mert elborult az agya, miután 'elfogadtam az italát, de többet már nem hagyok neki". A mocskos k.vázást azt hiszem, nem kell részleteznem, a halálfélelmet pedig nem szeretném. Úgy döntöttem, a barátnőimen kívül a kedves srácokra emlékszem inkább az estéből, de nem egyszerű.

Sokan rájöttek arra, hogy az ember mégsem társas lény.
Ki a franc akar ezzel bajlódni?
Nem leszel boldogabb, ha párkapcsolatban vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!