Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A párotok szokott más nőket dicsérgetni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 08:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
1/8 anonim 

válasza:

Nem nagyon fordul elő, inkább elismerni szokta a munkájukat, ilyesmit. A külsejükre pl nem nagyon szokott reagálni, max annyit mond, hogy "vagány" vagy "csinos", szóval nem megy a nyálfojatás. Nem zavarna egyébként, de nem szokása.
3/8 anonim 

válasza:

Érdekes módon inkább leszólja őket - így gondolom rólam is hasonlókat gondol, ami elég "vicces" - ellentmondás viszont, hogy szeret nőkkel beszélgetni, a társaságukban lenni, sőt igényli is.
4/8 anonim 

válasza:

Elismerni szokott nőket, hogy okosak, jók a munkájukban, talpraesettek, megbízhatóak, stb, de szerintem soha nem hallottam azt, hogy bárkire azt mondta volna, hogy csinos.
6/8 anonim 

válasza:

Fogalmam sincs, nem vagyok mellette egesz nap, de ha neha megdicser 1-2 kolleganot, azt nem gondolom, hogy akkora nagy dolog lenne. En is szoktam neha srackollegakat megdicserni, ha eszreveszek rajtuk valamit (fodrasztol jottek, vagy egyeb valtozas), ebben nincs semmi, akikkel joban van az ember, annak neha szeret 1-2 szoval kedveskedni, nyilvan emberfuggo is, de azert normalis embernel egy apro dicseret nem jelenti azt, hogy azonnal megdugna, csak mondjon igent a masik ra :D
7/8 anonim 

válasza:

Egyetértek az 1es és a 6os válaszolóval.
8/8 anonim 

válasza:

Soha, szóba sem hoz semmi ilyesmit, de szerintem taplóság is lenne teljesen. Elégedett vagyok magammal, nem emiatt, de szerintem normális esetben a párunkat kellene dicsérni, és nem más nőkre/férfiakra nyáladzani. Nyilván tetszhet más is külsőre, de nem kell kimondani, hogy megbántsd vele a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!