Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok! Titeket folyamatosan dicsérgetnek a férfiak?
Vagyis onnan tudjátok, hogy szépek vagytok, hogy azok a férfiak, akikkel valamilyen kapcsolatban vagytok szinte kivétel nélkül a tudtotokra adják?
Én egész elfogadhatónak tartom magam, de a szemembe nem sokan bókolnak, vagy akik igen, azok szinte mindenkinek, mert olyan típusok. Mit gondoltok, akkor nem vagyok túl szép, ha napi szinten nem adják a tudtomra? Ti mennyi visszajelzést kaptok?
Nem.
Napi szinten csak a kollégáimmal vagyok kapcsolatban, ők néha szokták mondani, hogy 'De csinos vagy ma!'.
Idegenektől a pozitív visszajelzés, ha megakad rajtam a szemük, ezt általában észre szoktam venni. De olyan is volt már például, hogy egy buliban odajött hozzám egy idegen és mondta, hogy ne haragudjak már, ő nem akar semmit, van felesége, de annyira gyönyörű vagyok, hogy muszáj a tudtomra adnia, aztán kezet csókolt és elment.
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Én valahogy sosem veszek észre olyat, hogy egy férfi jól megnézne mondjuk az utcán, ahogy más lányokat meg szoktak. Nem tudom, hogy csak azért nem, mert nem is figyelem/háttal vagyok, vagy azért mert nem néznek meg. Szoktam gondolkodni azon, hogy azok a lányok, akiket így megnéznek észreveszik-e, vagy ők sem....
Remélem lehet követni....:D
Ez a baj, hogy ezeket az apró dicséreteket is mind félreértik....ha egy idegen pasi azt mondja neki, ohgy milyen csinos vagy, milyen szép vagy, csak az jön le, hogy " na ez is csak meg akar dugni"
Ez a probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!