Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tepert értem folyamatosan most meg?
"taktika lenne":D
Legjobb taktikára fogni, mint hogy valakinek az érzelmeit leszartad most meg nehéz beismerni, hogy ez visszafelé meg fáj. De nem hiszem, hogy tőled rosszabbat talált ha talált valakit.
Ezt játszottam én is 4 hónapig. Pár hete tojok a hölgyre hirtelen keres... ha engem kérdezel csak megunta, nem taktika ez, részemről sok reményt nem fűznék hozzá.
21/F
Még 7es vagyok, hozzatenném :
Sőt, olyan is el tud jönni, hogy annyira besokalsz, hogy azt mondod magadban, na ezek után ha ő keresne se kell..
Nem, ez nem taktika, csak simán feladta, vagy azt hiszi, hogy viccelsz és ki akarod őt használni.
Nekem is volt egy pasi, egy helyen dolgoztunk, sok mindent megcsinált helyettem, hiába mondtam, hogy nem kell vagy próbáltam kivenni a kezéből a munkámat. Sikat írt, beszéltünk, de nem akartam tőle semmit, én ezt annyira nem jeleztem felé, azonban egyszer azonban megkérdezte volna-e kedvem hazamenni vele, hogy bemutasson, én meg közöltem vele, hogy hát együtt sem vagyunk, alig látlak(olyan melója volt, hogy minden héten más városban dolgozott és így találkoztunk két alkalommal 1-1 hétre, egy szállón is voltunk, ja és még csak nem is egy városban laktunk eredetileg hanem 200 km volt közöttünk még akkor is, ha hazament :D), és miután ezeket elmondtam neki megsèrtődött, kb 2 hétig rám sem emelte a telefont, de akkor éreztem, hogy hiányzik, hogy beszéljünk. Végül még pár hónapig dumàlgattunk, fűzögettük egymást, de mivel nem is volt lehetőségünk a munkája miatt sokkal közelebb kerülnünk egymáshoz nem lett semmi komolyabb. Ezt sajnálom, pedig voltak vele nagyobb gondok is, de lehet, hogy el tudtam volna ezektől tekinteni. Már soha nek derül ki. :D
Szóval egy tanács: Nagyon gondold át, hogy kit "pattintasz le", mert ha később döbbensz rá, hogy hülye voltàl, akkor már nagy az esély, hogy késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!