Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna,ha a párotok soha nem mosna normálisan kezet, még szex előtt sem?
Alapból, úgy nyomja bele a szappant a kezébe,hogy fel sem habosítja. Aztán összedörzsöli a tenyerét, de kb. csak 3 mp-ig folyatja rá a vizet. Úgy gondolom ezzel a módszerrel és ennyi idő alatt nem lehet alaposan kezetmosni.
Rettentően idegesít és tudom,hogy szólnom kéne neki,de cikinek érzem valamiért..Tény, én meg elég rendetlen vagyok, de azzal legalább nem lehet mindenféle fertőzést összeszedni..
Belém nem nyúlhatna olyan ujjakkal..
Farkáról ne is beszéljünk akkor
Szexnél nekem inkàbb csak az intim területe fontos, az ujjazást amugysem engedem, de nálunk van alkoholos kézfertotlenito, amit napkozben is lehet hasznalni kezmosás nélkul.
Vegyél olyat. Amit csak megnyom bekeni a kezét es kész
Másban is ilyen igénytelen?
Amúgy a te választásod.
Ezen kívül csak az íróasztalára igénytelen (de ez nem érdekel) meg néha elég bénán tud öltözködni (terepmintás a kockással), illetve mindig hagyja, hogy ilyen bokrosra megnőjjön a haja. Nem az, szeretek beletúrni, csak hülyén néz ki olyan nagy hajjal.
Az én választásom igen, csak kezd felolszlani a lilaköd, így sorra a hibáit veszem észre..
Termeszetesen zavarna, es szolnek is egybol.
A szex, es az elojatek velejarojanak tartom az ujjazast, ha piszkos kezzel nyul be fertozest kaphatok el. Regen sokat szenvedtem fertozesekkel (valoszinuleg az akkori parom higieniaja miatt, detto) viszont evek ota semmi panaszom nincs, igy nem kockaztatnek valami gyoker miatt aki nem kepes kezetmosni.
Igazabol a tobbi amit felsoroltal (iroasztal, stb) nem utal annyira veszes igenytelensegre, de ha teged zavar akkor tedd szova neki. Ha esetleg az oltozkodesen/hajan nem akar valtoztatni az az o dolga, nem tudod megvaltoztatni, viszont a kezmosas alapveto es elvarhato dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!