Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik?
Akkor kiszedem a lenyeget:
"Barátommal 5 éve vagyunk együtt"
"nehezen bírom az állandóságot minden téren"
"ijesztő, hogy ez az egy kapcsolatom volt"
"Úgy érzem fiatal korom ellenére kimaradok dolgokból"
"Mindig elkap a kalandvágy"
Szerintem te nem akarsz komoly kapcsolatot, hanem valami jott-mentet inkabb, es nem vagy meg kesz hosszu tavura.
Soha nem maradsz le semmiről. Mindig ott vagy ahol. Az elméd szórakozik illetve mások véleménye, tapasztalata és gondolata hogy kimaradsz. Mivan ha nem kimaradsz, hanem később éled meg amit szeretnél?
Értem hogy mire gondolsz , de van választási lehetőséged mindig.
Más szemén keresztül nézel a kapcsolatra "ijesztő hogy egy kapcsolatom volt még csak" kinek a szemén keresztül?
Ajánlom hogy elsősorban kegyetlen őszintén tisztázd le hogy mit szeretnél az életedben? úgy nagyjából, kb. Sok fiút? egy fiút hosszú távon? ezeket nézd meg.
Na igen, más lányok ÉLTEK, te meg 5 ÉVET egy kanira pazaroltál...
De nyugi! Még van pár éved, mire 25+ leszel, addig élj, és keress egy idősebb férfit, akivel lehet egy boldog családod!
Sok sikert! Tényleg.
1-es: ha így lenne akkor nem tartana 5 éve a kapcsolat,de lehet igazad van
2-es:az a baj én sem tudom pontosan mit szeretnék, ezek az érzések csak jönnek, nem tudom megmagyarázni ésszerűen
3-as: Nem gondoltam :)
4-es: valóban elég szomorú, nekem volt "fiatalkorom" tiniként, de talán nem volt elég
5-ös: nem szeretnék idősebb férfit és nem gondolom,hogy a család lehet az egyetlen életcél
Köszönöm egyebkent a választ mindenkinek. :)
1 es vagyok
"Ha így lenne akkor nem tartana 5 éve a kapcsolat,de lehet igazad van."
Megis itt vagyunk.
Rosszabb esetben megcsalás, job esetbeb szakítás lesz belőle.
Vagy, ha mindketten nyitottak vagytok, akkor hármas, négyes, swinger. Ki is élitek magatokat, kapcsolat is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!