Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a páromat, hogy adjon kicsit jobban magára?
Figyelt kérdés
Egyszer direktben felhoztam a témát, de nagyon megsértődött. 6 éve vagyunk együtt, egyre kevésbé vonzó számomra, kezdi nagyon elhagyni magát. Több mint 10 kilót hízott az évek során, még így se kövér, de kissé plöttyedt és aputestű lett és szép kis tokát is növesztett. A haját is inkább lenyíratja rövidre ahelyett, hogy normális frizurát vágatna, mint régebben (pedig imádom a szép dús haját). Napokig képes a borostáját növeszteni, pedig foltosan nő a szakálla és nem túl szép látvány. Az öltözködése is kezd nagypapás irányba elmenni, igazából szerintem ez zavar a legjobban és ezen lehetne a legkönnyebben változtatni, de nem hajlandó eljönni velem vásárolni, inkább hordja a kinyúlt pólóit és a bolyhos kapucnis pulcsijait. 30 elmúlt, de fiatalabbnak néz ki a koránál, szerintem nagyon helyes arca van és a felépítése is jó. Érthetetlen számomra, hogy miért nem képes minimálisan foglalkozni magával, amikor a kapcsolatunk elején feleennyi fizetésből sokkal jobban tudott kinézni.2021. márc. 18. 15:30
1/4 anonim 

válasza:

Hagyd meg muffosra a puncit meglátod az igényesség szó hirtelen előkerül a szókészletéből
2/4 anonim 

válasza:

Biztos depressziós vagy pajzsmirigy beteg stb. :D
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem te is hajítsd el a beretvát. Abból majd tanul.
4/4 anonim 

válasza:

Miért vagy egy sértődős kisfiúval?
Oké, mindenki itthon, de az igénytelenséget nem viselem el, a hisztit pedig még kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!