Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább férfiak véleményét várom, de tapasztaltabb nőtársaim is segíthetnek ha tudják a választ!??
Eddigi tapasztalataim szerint a pasik agya kb csak a szexen jár .Annyit szexelnének amennyit csak lehet.
Több exem is mondta hogy akár napi több menet is jó lenne. Keveselték is többen azt amennyit én igényeltem
Erre a mostani párom a fejemhez vágta hogy "nem hiszem el hogy téged minden nap meg kell dugni, különben hisztizel"
Tény hogy mostanában kivánósabb vagyok de azt hittem ennek egy pasi csak örülni tud. Meg azt mondta hogy ö neki ez sok, nem bírja
Most akkor ez hogy van??
Jah hogy én vagyok az önző...
Azért ehhez az orál témához hozzátenném hogy amikor azokon a napokon "miattam" nincs szex, akkor önként, magamtól eszembe jut hogy orálisan kielégítsem és meg is teszem
Attól függ hány éves vagy. A nők és férfiak pont ellenkezőleg működnek .
A fiatal srácok tényleg kb 0-24 be dugnànak , bárkivel bármikor mert rengeteg áll a cerka. Aztán ez szép lassan 30-40 után alább hagy. Tesztoszteron szint, túlsúly ,fáradtság, stressz , vérellátási zavarok és a női partnerek külsejének romlása .
Ellenben a nők pont 30-40 után bolondulnak meg és akarják mindig még akár 50-60 évesen is. Ezért keres sajnos sok házas nő fiatalabb szeretőt és sok hàzas férfi fiatalabb szebb nőt . Akit aztán szintén csak havi vagy heti egy két alkalommal tud majd megdugni. 40 után a férfiaknak a szex màr inkább teher, nem éri meg a befektetett energia a pár másodperc élvezetért. Az viszont hogy veled se foglalkozik már inkább bunkoság
Huszonévesek vagyunk mindketten
Már azon is elgondolkodtam hogy állhat e valamilyen hormonális probléma a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!