Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább férfiak véleményét várom, de tapasztaltabb nőtársaim is segíthetnek ha tudják a választ!??
Eddigi tapasztalataim szerint a pasik agya kb csak a szexen jár .Annyit szexelnének amennyit csak lehet.
Több exem is mondta hogy akár napi több menet is jó lenne. Keveselték is többen azt amennyit én igényeltem
Erre a mostani párom a fejemhez vágta hogy "nem hiszem el hogy téged minden nap meg kell dugni, különben hisztizel"
Tény hogy mostanában kivánósabb vagyok de azt hittem ennek egy pasi csak örülni tud. Meg azt mondta hogy ö neki ez sok, nem bírja
Most akkor ez hogy van??
Az emberek igényei egyáltalán nem egyformák. "Hivatalosan" teljesen normálisnak számít a napi 1-től a havi 1 együttlétig bármi. Ami ezen kívül esik az számít nem szokványosnak.
Tapasztalataim szerint amelyik férfinek normális munkája van, sportolni is jár, hobbija is van és ápolja az emberi kapcsolatait családtagjaival, barátaival, annak nem lesz sem ideje sem energiája napi több alkalommal szexelni. Sőt, ha tényleg sok az elfoglaltság egy bizonyos kor után már naponta sem.
A pasid elmondta mi a helyzet: Nem akar mindennap megdugni.
Te viszont igényled. Vagy megbeszélitek, vagy új pasit kell keresned.
Az a baj hogy eszébe sem jut az orál
Ha neki nincs kedve, vagy éppen nem megy valami miatt akkor én sem kapok semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!