Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszmázásra mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet kezelni ezeket a helyzeteket, ezeket az embereket? Az nem vált be, hogy én is játszmázok, mert azzal csak tovább rontottam a helyzetet. Mi a játszmázás "ellenszere", nektek mi vált be?2021. márc. 18. 12:15
1/11 anonim válasza:
Aki ebben nem partner, az megbolondul a játszmázástól. Szóval ha nem akarsz gyomorideget, inkább hagyd ezeket a játszmázós figurákat.
2/11 anonim válasza:
AZ ilyen embereket ki kell hajítani az életedből.
3/11 anonim válasza:
Ezt most úgy írom, hogy én vagyok a játszmázós fél: őszintén és nyílt lapokkal kell játszani. Azzal nem lehet mit kezdeni. Engem is ezzel szereltek le, mert játszmázni csak addig izgi és addig működik, amíg a másik partner benne vagy manipulálható általa. Amint ez megszűnik, meghalt a varázsa is.
Olyan ez mint a bújócska. A fogónak meg kell keresnie az elbújtat, ez az izgalom benne, hogy sikerül-e. Ha viszont te nem bújsz el, vagy nem keresed a másikat, akkor meghalt a játék.
4/11 anonim válasza:
A játszmázós embereket ignorálni kell, ennyire egyszerű. Mégis mire jó belemenni egy ilyen adok-kapokba? Csak magadat készíted ki ahelyett, hogy olyan emberekkel foglalkoznál, akik nem elvesznek, hanem hozzáadnak az életedhez érzelmileg.
5/11 anonim válasza:
A játszmázós embereknek az fáj legjobban, ha nincs játszópajtásuk.
Szállj ki, game over. You won!
6/11 anonim válasza:
Legrövidebb úton az ilyet el kell kerülni. De ha nem akarsz szakítani, akkora #3-asnak tök igaza van. Nem kell belemenni a játèkba, azzal lehet legjobban leszerelni. Ha nincs nèző, nincs műsor sem.
9/11 anonim válasza:
Pár napja kezdett el játszmázni a pasi, aki nekem kellett volna. Szabályosan rosszul lettem a játékától! Aztán vérig lett sértve a gyökér, amikor közöltem vele, hogy a hányinger kerülget miatta!!
10/11 anonim válasza:
Nálam lapát van, nekem ehhez nincs idegem, se időm rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!