Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek féltékenynek kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek féltékenynek kéne lennem?

Figyelt kérdés
A barátnőm ma beközölte hogy találkozik egy régi fiú barátjával, akit már nem látott több éve. Azt mondta először, hogy nem megy át hozzá. Aztán végül mégis átment. Alapból inkább fiú barátai vannak, ezért nem izgatott különösebben. De most hogy megtudtam hogy át is ment hozzá, kissé zavar. Ti hogy állnátok ehhez?
2021. márc. 16. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát magamból kiindulva-

Nekem is inkább fiú barátaim vannak, volt olyan h mást terveztünk, de hideg volt, vagy lustánk voltunk és inkább átmentem vagy átjött, és nem történt semmi, nem véletlenül fiú barát. Volt akinél minden pénteken ott aludtam, és halo est volt, közben beszélgettünk.

De ezt mondjuk nem csinálnám meg így, hogy párom van. Félnék hogy esetleg félreérti. Vagy ha át is mennék (nem ott aludni), előtte felhívnám, hogy hé, hideg van, mégsem mászkálunk, átugrom hozzá, nem gond?

De te ismered a barátnődet. Találkoztál már a sráccal? Ott milyennek érezted? Ha ott nem érezted hogy fenyegetést jelentene, akkor valészeg tényleg nem jelent.

2021. márc. 16. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Mondjuk ja, ha én nem ismerném azt a bizonyos barátot, esetemben lényt, és úgy menne fel, az nekem se tetszene. Előbb szeretném megismerni, mielőtt feljárkál hozzá. És kölcsönösen, én is előbb bemutatnám a fiúbarátonak. Így tiszta szerintem. Szval megértelek, nekem se tetszene ilyen módon.
2021. márc. 16. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
* lányt
2021. márc. 16. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
menjen. tudja a szabályt. Megcsal akkor kivágom, nincs "második esély", meg nincs "megbánta" boci szemek.
2021. márc. 16. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
A féltékenység egy mentális betegség. Nem kéne annak lenni.
2021. márc. 17. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!