Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenynek kéne lennem?
17 éves vagyok, barátom 22. 8 hónapja vagyunk együtt. Mindent megteszünk/megtennék egymásért, imádjuk egymást, nagy a szerelem. Viszont ahogy eljött a nyár, júniusban a barátom elkezdte megjegyezni vadidegen lányokra hogy "jól állna neked egy olyan ruha", "jó alakja van annak a lánynak, neked is jó alakod van szivem, de ha olyan alakod lenne, tökéletes lenne" stb...Mondtam neki hogy ne nézegessen lányokat, engem ez nagyon idegesit és akkor elkezdte bemesélni nekem hogy ez a csajnézegetés ilyen "ösztön" a fiúknál, de engem szeret a világon a legjobban. És amikor mi ketten vagyunk akkor tényleg úgy is tesz, szeret engem, egymáshoz bújunk stb. Meg amikor van szex akkor is látom rajta hogy nagyon élvezi velem. Múltkor felszállt a buszra egy vörös hajú csaj (vörös a gyengéje), ránéztem a barátomra kíváncsi voltam hogy nézi e a csajt...Erre láttam hogy felém fordult és elvigyorodott...Leszálltunk a buszról és rákérdeztem hogy "na milyen volt a vöröske???" Erre ő azt mondta, hogy "jaj már, nem csinálhatott mást, hiszen vele szembe ült le egy ilyen VÖRÖS BOMBÁZÓ"...mondom tessék??? Utána mondta is hogy én ne festessem vörösre a hajamat, mert az nekem nem állna jól...
Szóval szerintetek én túlzok, én vagyok túlságosan féltékeny vagy barátom "nem szeret"? nem tudom mit tegyek
Nekem is a gyengém :D Párom mindig észreveszi, ha kiszúrok egy szép lányt, de csak vigyorog :)
ezzel neked semmi dolgod nincsen. Férfiból van élete végéig így fog működni, ha a fejed tetejére állsz és úgy pörögsz akkor is. Max idővel megtanul rejtettebben nézelődni, és jobban hazudni. Az jobb?
És ne fesd be a hajadat, mert jól kommunikálta le: nem állna neked jól. A valódi válasz: Attól még nem leszel természetes vörös, amire vágyik ;) (magyarul felesleges, mert nem fog vörösnek "látni")
Szóval nyugi, nem kell féltékenykedni.
"ezt már megmondtam neki hogy "hogyha el akarsz vesziteni akkor jó úton haladsz" "
Ugye tudod, hogy te is jó úton haladsz?
Nem követelheted meg, hogy bocsánatot kérjen amiért férfinak született. Elöbb utóbb lesz olyan nő a környezetében akitől nem kell ezért behúznia fülét farkát, és akkor leshetsz.
5/6-os, köszönjük szépen :) igen sokak szerint nagyon nagyon aranyosak vagyunk, tényleg szeretjük egymást :) és azt akkor mutatjuk ki igazán amikor kettesben vagyunk:) Csak ez fura nekem, megértem barátomat de basszus. Ott fogja a kezemet és akkor egy másik nő után csorgatja a nyálát. Először undoritó dolog volt nekem, meg nem értettem hogy miért nem elég neki egy nő?
De ha tényleg igy van ez az egész, akkor köszönöm a válaszokat :)
mert legtöbbször sirok, elmegy az önbizalmam és azt érzem nem vagyok neki elég jó.
A leggyakoribb hiba mindkét nemnél, hogy magából indul ki. Azt hiszi, hogy ha neki természetes XY dolog a másiknak is az lesz, vagy annak kéne legyen.
A valóság az, hogy a két nem K. másképp van bekötve, oltári hiba elvárni, hogy ami neked természetes az neki is az kell legyen.
A megoldás: Megismerni a másikat, és olyannak elfogadni amilyen. Ha ez nem megy, akkor annak idővel böjtje lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!