Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenynek kéne lennem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, barátom 22. 8 hónapja vagyunk együtt. Mindent megteszünk/megtennék egymásért, imádjuk egymást, nagy a szerelem. Viszont ahogy eljött a nyár, júniusban a barátom elkezdte megjegyezni vadidegen lányokra hogy "jól állna neked egy olyan ruha", "jó alakja van annak a lánynak, neked is jó alakod van szivem, de ha olyan alakod lenne, tökéletes lenne" stb...Mondtam neki hogy ne nézegessen lányokat, engem ez nagyon idegesit és akkor elkezdte bemesélni nekem hogy ez a csajnézegetés ilyen "ösztön" a fiúknál, de engem szeret a világon a legjobban. És amikor mi ketten vagyunk akkor tényleg úgy is tesz, szeret engem, egymáshoz bújunk stb. Meg amikor van szex akkor is látom rajta hogy nagyon élvezi velem. Múltkor felszállt a buszra egy vörös hajú csaj (vörös a gyengéje), ránéztem a barátomra kíváncsi voltam hogy nézi e a csajt...Erre láttam hogy felém fordult és elvigyorodott...Leszálltunk a buszról és rákérdeztem hogy "na milyen volt a vöröske???" Erre ő azt mondta, hogy "jaj már, nem csinálhatott mást, hiszen vele szembe ült le egy ilyen VÖRÖS BOMBÁZÓ"...mondom tessék??? Utána mondta is hogy én ne festessem vörösre a hajamat, mert az nekem nem állna jól...

Szóval szerintetek én túlzok, én vagyok túlságosan féltékeny vagy barátom "nem szeret"? nem tudom mit tegyek

2014. aug. 6. 11:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A tévedésed alapja az, hogy a legtöbb férfi simán tud nyálat csorgatni,mert vizuális lény, és a nagy többség simán tud szexelni szerelem, és szeretet nélkül is, elég neki egy erősebb szimpátia.

Ezt meg sok nő nem tudja/érti. (nagyon sok meg igen)

Te azt hiszed, hogy a párod attól a csajtól bármiféle szeretet vár. Egy fenét. Vizuális és/vagy testi ingert. Maximum. Ez kettősség. A férfinak nem az az otthona ahol szexet kap, hanem ahol törődést. (vacsorát, kérdést, hogy milyen napja volt, minden más törődést)

Ezért szoktam mondani nőknek, hogy nem attól kell félnie amelyiknek jobb a melle, vagy feneke, azt legrosszabb esetben is maximum elkapja egy körre. Elhagyni azért fog, aki főz neki valami finomat, törődik vele, megkérdezi milyen napja volt, mi zavarja, stb... És ahol nem kell görcsölnie valami miatt. Ha otthon frusztrálólik valamiért, és jön egy másik nő amelyik mellett nem kell ezt éreznie, nah attól félj, de attól nagyon! :)

2014. aug. 6. 11:20
 12/22 anonim ***** válasza:

nem, ez tényleg ösztönszerű náluk

de most attól hogy egy lány jól néz ki, még nem őt fogja szeretni, hanem téged

próbáld meg ezt elfogadni vagy max normálisan megbeszélni vele, de emiatt ne veszekedjetek, mert a végén pont amiatt mentek szét hiába te kellesz most neki

2014. aug. 6. 11:20
 13/22 anonim ***** válasza:

A párod pöttyedt paraszt. Valóban megnézzük a jó csajokat, mert hűséget fogadtunk és nem vakságot, de nem egyenesbe és nem nyugtázzuk, hogy milyen jó lenne ha neked is ilyen meg ilyen ruhád, meg alakod meg stb lenne. ez gáz.

Megnézzük a csajt, megjegyezzük magunkba, hogy szép, csini, valami és nyugtázzuk. De kb ennyiben kellene kimerülni. Szerintem nem túlzol.

Add az értésére, hogy mivel jár, ha tovább folytatja a hülyeségét.

29/F

2014. aug. 6. 11:53
 14/22 anonim ***** válasza:

"ránéztem a barátomra kíváncsi voltam hogy nézi e a csajt...Erre láttam hogy felém fordult és elvigyorodott...Leszálltunk a buszról és rákérdeztem hogy "na milyen volt a vöröske???" Erre ő azt mondta, hogy "jaj már, nem csinálhatott mást, hiszen vele szembe ült le egy ilyen VÖRÖS BOMBÁZÓ".."

Kérdező provokálta ki a választ. Ránézett a párjára kíváncsian aki erre mosolygott egyet.

Majd a kérdező kérdezte meg, hogy (idézem) "na milyen volt a vöröske???"

A srác nagyon is kulturáltan járt el, nem ők kezdte ezt az egész beszélgetést. kérdező provokálta ki.

2014. aug. 6. 11:55
 15/22 A kérdező kommentje:
ebben igazad van , csak ezzel az a bibi hogy ő már tudja régóta hogy én hogy reagálok arra hogy megnéz egy lányt magának. Ránéztem és gondoltam hogy megnézi a csajt. De egyébként amikor kicsit tovább nézek én egy srácot, akkor ő is szokta kérdezni hogy "na? na? milyen pasit néztél az előbb? Jobbat mint én?"
2014. aug. 6. 12:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Azzal nincsen baj, ha megnézi, én is megnézem a jóseggű pasikat. DE nem kell kiesnie a szemének, lehet azt diszkréten is. De engem ez a mondat "..ha olyan alakod lenne, tökéletes lenne" eléggé elgondolkodtatott ez elég durva.l.. Ilyet nem mondunk. Emiatt gondolom parasztnak és érzéketlennek a srácot.
2014. aug. 6. 12:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez egy szemétláda!

Ilyeneket mondana a pasim tökönrúgnám...

mit képzel ez téged lábtörlőnek használ mert épp nincs más?

egyszer mondana ilyeneket mondanám na pá kolbászból nem lesz szalonna..

szegény csaj megértelek én is féltékeny vagyok de neked van is rá okod..:S az meg nem válasz hogy ösztön! az összes pasi itt gyíkon perverz!

2014. aug. 9. 00:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Miért fontosabb egy férfinak egy nő külseje, mint az esze?

Mert a legtöbb férfi jobban lát, mint gondolkozik.

:D

2014. aug. 9. 01:21
 19/22 A kérdező kommentje:
hát tegnap direkt meghragudtam rá valami miatt, és nála voltam és el akartam menni barátomtól este 11 körül de ő megfogta a karomat és mondta hogy ne menjek sehova....szinte könyörgött:D ez az ösztön dolgot soha nem fogom megérteni mert ha tudja hogy ugyse kapja meg azokat a csajokat akkor minek nézegeti őket?:') mindegy férfi logika és "ösztön"....
2014. aug. 9. 06:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Trükközöl, női praktikákkal játszol.

Ennek komoly böjtje lesz egyszer. Egyszer bevágod a durcit akár játszásiból akár nem, és nem tart vissza. Egyszer hagy elmenni és nem vár vissza.

De te tudod...

2014. aug. 9. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!