Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szàmítógèp függősèggel lehet hosszú pàrkapcsolatban
èlni?
Figyelt kérdés
5 ève èlünk együtt gèpfüggő pàrommal,nem hajlandó kimozdulni,hozzàm sem szól egèsz nap.Èn kiszolgàlom.Főzök mosok takarìtok,gondoskodok róla!
Nem bírom tovàbb belefàradtam.Többször próbàltam vele megbeszélni.Ő azt mondja szeret mindennèl jobban de ebből semmit sem mutat ki .Egyedül èrzem magam! Van valaki mèg ilyen helyzetben?
Mindent lehet, ha van elég hülye, hogy csinálja. A fenti 4 sorban mindent leírtál, olvasd el újra és gondolkodj el, hogy erre vágysz? Nem fog megváltozni a pasid.
2021. márc. 15. 19:49
2/13 anonim válasza:
Én tudnèk szerintem
2021. márc. 15. 20:02
3/13 anonim válasza:
Ja. Amikor te vagy a függő fél, akkor simán. :D
De nem, függővel együtt lenni baromira nem buli. Ha változni is cseszik, az egy erős jel arra, hogy ennyire szeret és tisztel téged. Hagyd ott a p'csába, ennél szinte csak jobbat találhatsz.
2021. márc. 15. 20:11
4/13 anonim válasza:
Jaaa, f*@sza, hogy ilyen férfiaknak van párja. Tök jó a tudat.
2021. márc. 15. 20:48
5/13 anonim válasza:
Nem. De minek szolgálod ki?
2021. márc. 15. 20:51
6/13 A kérdező kommentje:
Nehèz mert vannak jó pillanataink és termèszetesen szeretem is nem véletlen ez az 5 év amit együtt töltöttünk.Viszont abszolut nem akar vàltozni semennyire neki így jó és meg van magyaràzva ,hogy neki ez a kikapcsolódás. Őszintén nincs önbizalmam teljesen leépített és azt érzem hogy nehéz kilépni. Amikor azt mondom hogy nem bírom ezt már és jobb lenne külön akkor 2 napig figyel ràm és akkor minden tökéletes ...emiatt engem is megtèveszt 2 nap mulva minden megy az eredeti nemtörődömsègèvel az èlet.
2021. márc. 15. 21:21
7/13 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez kamu és csak rosszabb lesz. Egy ilyen szakítást meg kell tervezni, fel kell rá készülni. Vannak barátaid? A szüleidre számíthatsz? Már most elkezdhetsz új hobbit, járj el sportolni, esetleg szerezz új barátokat. Tudom a covid nem könnyíti meg ezt, de azért így is vannak lehetőségek. A pasikád meg nyugodtan nyomja otthon a gépet. Meg fog pukkadni, ha látja, hogy te tőle függetlenül is el vagy és építed magad, amíg ő a számára ismert egyetlen módon kapcsolódik ki. Törődj magaddal és fókuszálj befelé, találd meg újra az elvesztett értékeidet. Egy idő után megerősödsz és szánalmasnak fogod tartani a korábbi szolga éned és a gépfüggő lúzer pasidat is. Ő nem fog kidobni bármit csinálsz, mert kell a kiszolgáló személyzet. Viszont valszeg megpróbálja majd letörni a kedvedet és mindenáron lehúzni a szintjére. Találj egy bizalmast, akivel beszélhetsz ezekről a dolgokról. Akár egy anonim idegen is lehet, ha nincs más. Sok sikert kívánok, szabadulj meg tőle minél hamarabb, mert egyre nehezebb lesz és egyre több időt dobsz ki egy ilyen fos és reménytelen kapcsolatra.
2021. márc. 15. 21:32
8/13 anonim válasza:
Addig igaza van, hogy ez egy kikapcsolódás, csak nem mindegy a MÉRTÉK.
Egy érett, felnőtt ember megtalálja az összhangot a kötelességek (tanulás, munkahely, házimunka), a család és az énidő között.
Ha ő egész nap gépezni akar, miközben a barátnőjével, későbbi családjával foglalkozni nem, akkor nem való neki a kapcsolat. :(
2021. márc. 15. 21:44
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Egyetèrtek a kikapcsolódàssal , hiszen ez mind rendben van èn elfogadom. De reggel kinyitja a szemét azonnal benyomja a gépet.. majd a lefekvés közvetlen pillanatában kapcsolja ki.Egyébként értékes és szerethető ember ... nem tudom hogy lehetne kirángatni ebből!
2021. márc. 15. 21:49
10/13 anonim válasza:
Már próbáltál vele beszélni, nem? Nem tudom, hány éves, de árulkodó, hogy a kérdésed a felnőtt párkapcsolatok témakörben kapott helyet. Ezáltal erős a feltételezésem, hogy felnőtt emberről van szó, aki igen is, felelős a tetteiért, felelős a saját életéért. Neki kell akarnia a változást, mások tehetetlenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!