Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretni valakit valamiért. De miért?
Miért ennyire?
Miért ilyen sokáig?
Jó kérdés...
De rohadtul unom már, hogy szeretek valakit reménytelenül lassan már egy éve...:/
De ha meg azt vesszük...ez annyira nem is vészes...hiszen ha azt vesszük, mi az esélye annak, hogy a két milliárt emberből megtaláljuk azt az egy embert, akit szerelemmel szeretünk, akiért képesek lennénk meghalni...és Ő is szerelemmel szeret és bármit megtenne értünk? Semmi...
Jó formán semmi esély rá...főleg miután csak pár száz esetleg 1000 emberrel ismerkedünk meg jobban...
Szóval ha azt vesszük az a természetes, hogy nem találjuk meg a párunkat, és ha megtaláljuk a társunkat...akivel életünk végéig vagyunk...na az a csoda:)
Szóval...csak attól függ, hogy hogyan nézzük a dolgokat...hogyan éljük meg...
Ha az élet dolgait (jelen esetben a szerelmet) individualitásunkban éljük át...csak szenvedünk...sokkal inkább egyetemesen kellene...és örülni, hogy találkoztunk azzal az emberrel, akit szeretünk...még ha Ő nem is szeret viszont...!
Oh...olyan elcseszett az élet...:D de ez van...
Oh, szerelmes vagyok J.K.-ba:(:D:D:D
Nem tudom...ezt nem tudom miért van..:(
De olyan szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!