Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak az exemre? Nagyon hiányzik!
Üdvözlök mindenkit. Először is, köszönöm hogy elolvassátok ezt a kis regényt.
Az lenne a probléma, hogy 3 hete kb szakítottunk a barátommal, nagyon távol voltunk egymástól kb 3 hónapja nem láttuk egymást, és néha néha veszekedéseink is voltak ami már túlzásba ment. Nos, én még mindig nem tudtam rajta picit túl lenni, hiába foglalom le magam, egyszerűen utána ugyan úgy rá gondolok és azt figyelem folyamatosan hogy ír e esetleg vagy valami... de mindig kudarcot vallok, és lassan megőrülök annyira hiányzik... alig eszem, este folyamat sírok (akkor jönnek fel a régi elmékeim róla).
Az lenne a kérdésem, hogy írjak egyáltalán neki hogy hiányolom? Vagy inkább hagyjam ezt az egészet ha már félig "elfogadtam" hogy mi már nem lehetünk együtt? Az első barátom volt.
Ne írj rá. Hülyén hangzik, de majd az idő megoldja. Ha az első barátod volt, akkor remélhetőleg még fiatal vagy. Gonosz dolog ezt mondani, de lesz majd más.
Egy eltört tányért nagyon nehéz megragasztani, és utána sem biztos hogy jó lesz.
Igy meg hogy messze is vagytok egymástól, ha "összejönnétek", az is csak neten keresztül lenne?
Ha elfogadtad, hogy nem lehetsz vele miért írnál neki?
Max azért lenne értelme írni neki, hogy üljetek le megbeszélni a dolgokat és esetleg kezdjétek újra, de csak azért, hogy beszélgess vele, azzal a saját szenvedésed nyújtod el.
Úgy érzem, ha írnék neki és meg tudtánk beszélni akkor lehetséges hogy többet is tudnánk találkozni. Csak attól tartok hogy ő meg semmibe vesz konkrétan, lehet azt hiszi hogy teljesen túl vagyok rajta..
Ilyenkor amúgy létezik olyan hogy csak úgy "elillannak" az érzéseim? Hogy mindenkivel picivel bunkóbban beszélek, viselkedem?
Én a nemre szavazok. Teljesen természetes, amit most érzel, de nem jelenti azt, hogy folytatni kell, amit egyszer lezártatok. Ha 2-3 hónap múlva is megkeresnéd, akkor már érdemes lehet megpróbálni. Most ne! Írj nyugodtan, ha szeretnél valakivel beszélgetni!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!