Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet megelőzni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megelőzni, hogy megunjuk egymást?

Figyelt kérdés
Nagyon boldog vagyok a mostani barátommal, jobb sokkal mint az előző, de félek, hogy évek múlva majd ez a kapcsolt is úgy jár, hogy megunjuk egymást.
2021. márc. 14. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most így állsz hozzá, akkor pár hónap múlva miattad lesz vége a kapcsolatnak.
2021. márc. 14. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell halni hamar.
2021. márc. 14. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
94%

Sok szabad tér hagyásával a másiknak. Ha folyton egymáson csüng 2 ember, fél-1 év alatt megunják egymást. Kell az én-idő, a privátszféra, a saját hobbik és a külön programok is. Baromi ragaszkodó, figyelemhiányos lány voltam, 2 kapcsolatom ment rá arra, hogy nem tudtam elfogadni, hogy az ember néha szeret egyedül is lenni. Most, a lassan 3 éve tartó kapcsolatomban nem hogy elfogadtam, hanem néha igénylem én is már, hogy picit a saját dolgaimmal ellehessek. Nem szabad arról megfeledkezni, hogy kapcsolat előtt is egy egész ember voltál, volt személyiséged, életed, hobbijaid. Ezekről sosem szabad lemondani, csak mert éppen szerelmes vagy.

Nálunk ez egy alappillére annak, hogy nem megyünk egymás agyára a bezártság alatt sem. Én a nappaliban játszok, ő a hálóban zenét hallgat. Ha elég volt, akkor közösen vacsi, filmnézés, beszélgetés, ilyesmi.

Amúgy meg a covidtól függetlenül sok változatos randi, programok. Most helyette lehet társasozni, sorozatot nézni, ilyesmi.

22n

2021. márc. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!