Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megelőzni, hogy az ember beleszeressen a legjobb barátjába?
Figyelt kérdés
Naagyon kedves és megértő velem. Én egy szakítás után vagyok, mindig szívesen meghallgat és érezteti, hogy mellettem áll. Pont erre van szükségem, nagyon hálás vagyok a kedvességéért. Van párja, ezért ha esetleg megtörténne, amitől tartok, tuti csak szenvedés lene, mert nem hagyná el őt értem, de nem is kérném, mert nem állnék a boldogságuk útjába. Nagyon jó barátok vagyunk, ezt többre becsülöm, mint egy párkapcsolatot, de néha félreértem a gesztusait. Hogyan kerülhetném ki, hogy többet feltételezzek az egészből, mint ami?2014. máj. 16. 08:29
1/1 anonim válasza:
Ezzel a fazonnal ezt már nem tudod kivitelezni, mivel már nyakig benne vagy, és észrevetted mint ellenkező nemű egyént:) Ezt amit írtál csak akkor tudod meglépni, ha első pillanattól kezdve, már így tekintesz egy emberre, mint amit írtam.Akkor könnyű ezt az egészet megtenni, ha már egy lezárt exkapcsolat-beli emberkével alakult ki egy barátság. Mert egy lezárt kapcsolat sosem lesz felmelegítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!