Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagytok fent társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok fent társkereső oldalon, ha van párotok?

Figyelt kérdés
Mostanában ahogy nézegettem a tindert, szembe jönnek velem olyan ismerősök akiknek van párjuk és mégis fent vannak. Ez miért van?

2021. márc. 12. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát vajon miért? Talán mert sokan nem lépnek ki a kapcsolatból és kalandozgatnak. Nem új dolog ez, mindig is így volt, Tinder előtt is. Sajnos. Engem egyszer bejelölt a barátnőm pasija, aki nem tudta, hogy én ki vagyok, viszont én már láttam őt fotókon és rögtön felismertem.
2021. márc. 12. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Engem érdekel hogy milyen a korosztályom ilyen téren. Már vag 15 éve fent vagyok, néha beszélgetek 1-2 nővel aztán ennyi. Sajnos nagyon sokat változott az online társkeresés ebben a 15 évben, rossz irányban. A férfiak részéről 90%-ban csak az olcsó szex reménye, esetleg vmi szerető találása. Nők részéről meg 90%-ban semmi komoly, ha beesik az ultra nagy Ő, akkor oké, egyébként meg passzív szemlélődők. Kivételt képeznek mindkét nemnél a csúnyább külselyú személyek, ők komolyan gondolják a dolgot. Vicces, hogy pont ők találnak relatíve leghamarabb kapcsolatot.
2021. márc. 12. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Őket kérdezd.

Én mit mondhatnék erre? Párban élek és NEM vagyok rajt társkeresőkön.

2021. márc. 12. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
*Külsejű, még mielőtt vmi nyelvész betalálna! :D
2021. márc. 12. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

2# miért gond az, hogy a nők csak passzív szemlélődők, amíg nem az igazit talàlták meg?

Miért kellene, hogy aktívak legyenek olyanokkal szemben, akiktől nem akarnak semmit?

2021. márc. 12. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Hát azért írtam oda, "ha beesik az ultra nagy Ő". Szóval vagy egy álom férfi, vagy a passzivitás. Régebben lehetett szimplán beszélgetni, elég sok jó ismerősre tettem szert úgy, hogy közöltem csak barátkozni vagyok, párkapcsolatban élek. Mamár az ilyen teljességgel lehetetlen. Ma már inkább az egész csak amolyan pecabot szerepét tölti be. Bedobom a csalit, néha ránézek hogy van-e kapás, de semmi több. Pedig ha lazábban venné, vagyis okosan venné mindkét fél, jobban éreznék magukat az emberek. Tudom, utópisztikus álom, rengeteg a félkegyelmű mindkét oldalon. Sajnos a többség ezek miatt szív, ezek miatt mennek tönkre a jó kezdeményezések is. Megoldás nincs, az van ami van.
2021. márc. 12. 14:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én se akartam barátkozni, míg ismerkedtem, ugyanis nem azért voltam fent. Amúgy sem kerestem férfi ismerősöket, meg sokan hitték volna azt, ha azt mondom, hogy oké, barátkozzunk, hogy majd később ez átalakul szorosabbá. Szerintem az ember ne társkeresőn akarjon barátkozni, vagy ha ott akar, ne lepődjön meg, hogy a többség célirányosan keresgél.
2021. márc. 12. 14:36
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem sokan azért vannak fent, mert a párkapcsolatuk ellaposodott, már nem adja meg azt a töltetet, amit az elején. A kapcsolatot szépen bedarálták a mindennapok és a klasszikus emberi nehézségek. Emiatt felmennek társkeresőre, hogy kicsit részesüljenek pozitív megerősítésből, és felrázza őket, amivel talán az otthoni párjukkal is kicsit szikrára kap a már bőven kihűlő félben lévő kapcsolatuk és kémiájuk.
2021. márc. 12. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Az a helyzet, hogy a társkeresőkön ott van a kategória, hogy miért is vagy ott. Én nem azokkal barátkoztam, akik komoly kapcsolatot kerestek. Ma már hiába írják hogy csak kötetlenül ismerkednek, barátkoznak, halott ügy. Igazából nekem csak egyfajta szórakozás volt, jelenleg már időm sem lenne erre. Mint mondtam, megváltoztak a dolgok, extrém módom felgyorsult minden. Itt már mindenki azonnal akar mindent, ezért is mondtam, hogy nagyon rossz irányba tart a hajó. Mindennek van ideje, ez az azonnal mindent ide nekem már komplett generációkat fertőzött meg. A szexre hajtás is ebből fakad, sokan azt hiszik a nagy számok törvénye alapján csak beesik egy ingyen numera. Hát, ez sem működik már, ugyanis a nők is azonnal akarják a szuper pasit, így ők is sokkal jobban szelektálnak. A megoldás az lenne, hogy le kellene lassítani. A következő években azok lesznek a nyertesek, akik ezt megteszik. A kihívás nehézsége pontosan ezért hozza meg a jutalmat.
2021. márc. 12. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
40%

#5 Miért írjunk egyedi levelet, olyanoknak, akik válaszra se méltatnak??

Egy átlag lány is kap pár nap alatt 100+ levelet. Nem hiszem, el, hogy ebből 1 se felel meg nekik.

2021. márc. 12. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!