Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett elegetek valaki viselkedesebol, es ha valtozott helyre lehetett hozni?
Édes Istenem, mi lett volna veletek a 80-as években? Az én férjem matróz volt a Mahartnál. Hónapokig nem tudtam róla semmit. Pár levelet írt ugyan, ennyi volt az össz kontakt. Akkoriban még a vonalas telefon sem volt elterjedve.
Most meg folyamatosan itt rinyáltok, hogy nem ír óránként, akkor biztos nem szeret, féltékenykedtek, hisztiztek.
Szerintem egy távkapcsolatban is elég naponta egyszer beszélni telefonon. Megbeszélitek kivel mi történt aznap... stb. Ha esetleg plusszban még ír, akkor annak örülni kell, de nem lehet elvárás. Dolgozik, elfárad, lehet estére már csak annyi energia marad benne, hogy csak bezuhan az ágyba, te meg alaptalanul hisztizel. Ne csodálkozz, hogy elege lett belöle!
Hogy helyre tudod-e hozni, szerintem csak rajta múlik, hogy elfogadja-e a bocsánatkérésed, és ad-e egy második esélyt a kapcsolat rendezésére.
Első vagyok. Velem úgy viselkedett az exem, mint ahogy te viselkedtél a barátoddal, ezért szakítottam vele. Életem szerelmének indult, de mindent kiölt belőlem a bizalmatlansága.
Én is csalódtam már, hatalmasakat, de nem a másik embert büntettem érte. Amíg nem dolgoztam fel, addig nem kezdtem kapcsolatba, ha meg már elköteleztem magam valaki mellett akkor megadtam neki a tiszta lapot. Másképp mi értelme lenne? Fordítva is elvárom ezt a fajta érettséget.
Ezt a nyafogást olvasni is rossz.
Hagyd békén inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!