Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre?
Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt és van egy 1.5 éves kisfiunk.
A kapcsolatunk azért megy még mert foggal körömmel igyekszem hogy meglegyen mindenük, akár anyagilag akár lelkileg igyekszem nagyon oda tenni magam.
Ezalatt azt is értem hogy mindig nagyon figyelek arra hogy legyen saját ideje és ha szeretne valamit akkor arra titokban félreteszek vagy többet dolgozok de megveszem neki.
Csak hogy az elmúlt évet vegyem.
Születésnapjára kapott töllem egy 100.000ft os tetoválási utalványt.
Nőnapra kapott egy új cipőt.
Karácsonyra kapott egy autójavitást (300.000ft)
Valentin napra kapott egy új iphone t.
Én a nőnapot leszámíva nyilván de karácsony, születésnap/névnap, valenti nap ot egybevéve kaptam tölle egy kulcstartót....
Azt is csak most valentin napra kaptam meg.
Én vagyok hülye hogy ennyire igyekezek a titkos vagy a kimondott kivanságait teljesíeni vagy tehetne ő többet?
Nem az a legnagyobb gondom hogy nem lep meg egy biciklivel vagy amit szeretnék, hanem hogy nem is érdekeli.

Sajnos semmiben sem figyel. Azaz azért vagyunk együtt még mert a fiammal szeretnék lenni nem pedig azt hogy a sarki hentes is többet lássa majd mert ha szétmegyünk ő a gyerekkel vidékre költözik főleg hogy még nagyon kicsi.
Minden mást mondtam már neki az ajándékokat persze nem de ezt nem is fogom, maximum én veszek nagyon vissza belöllük.
Közeledni abszolút nem közeledik es mindig a gyerek mögé bújik ha szóbakerül.
Sajnos eléggé rossz helyzetben vagyok mert semmi ütőkártyám nincs erre a helyzetre

Küzdhetsz a megosztott felügyeleti jogért, akkor egyik héten veled a másik héten vele lenne a gyerek. Mondjuk ez már nyilván csak akkor játszik, ha legalább bölcsibe be tudod adni.
Amúgy ha nem akartok válni, csak beszéljétek meg, hogy mindenki szabad, azzal randizik akivel akar, de a közös háztartás marad. Mindenesetre ez így tényleg nagyon egyenlőtlen.

Nem érdekled...ez az oka.
Vehetett volna egy tábla csokit, vagy egy bármi apróságot akkor is hs csak ennyire telik neki anyagilag. De nrm érdekli.
Én 2 év alatt vettem a páromnak vagy 10 üveg parfümöt, mert kórosan sokat használ belőle.
Kis apróságokkal leptem meg. Képeslap, kis hülyeségek. Jelképes dolgok. Paacsinta szarásig mert imádta. Tortát sütöttem szülinapjára.
Én a 2 év alatt kaptam egy parfümöt.

Basszus es az ilyen pasik vannak olyan nok mellett, akik nem becsulik meg :(
Probaltad mar vele megbeszelni ezeket? Nem mondta soha, hogy mi hianyzik neki a kapcsolatbol?
Barmi is tortenjen, remelem nem fog akkora csalodast okozni neked, hogy emiatt megvaltozz, vannak meg nok, akik ezt nagyon is megbecsulnek.

Te miért veszel neki mindig ennyi mindent, ha ő nem vesz neked soha semmit? És most a hangsúly a mindig és a soha szavakon van. Mióta van ez így? Miért nem álltál le a drága ajándékokkal, amikor látod, hogy ő nem viszonozza?
Tudom, hogy le fogtok pontozni, de már a 100.000 forintos tetkó utalványnál látszik, miféle értékrendű nő/ emberek vagytok. Fogadjunk, hogy a külsőségek alapján választottatok mindketten, nem a közös értékrend, célok és érdeklődési kör alapján, igaz? Tudom egy ítélkezős gyökér vagyok, de nagyon érzeni lehet az ajándékokból is. Iphone, tetkó...csodás nő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!