Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja? Egyáltalán észre veszi?
Figyelt kérdés
Bármit mondok neki (páromnak) ha veszekszünk mondjuk az utóbbi időben elég sűrűn ,ugyan azt vágja hozzám.
Vagy a másik,el kellett intézni bármit mindig nekem kellett beszélni ,ha kellett mennünk máshova ,ugyan azokat mondta mint amit én .
Ezeket tudat alatt csinálja ?
Kicsit idegesítő.
Múltkor egy társaságban ültünk,beszélgettünk ,valami el hagyt a szám, másnap ismét mint ha magamat hallottam volna,mintha utánozna .Lehet nem is veszi észre magán ?
2020. febr. 29. 15:53
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem. Azt mondják átvesszük a számunkra fontos személyes bizonyos szokásait. Ha zavarnak téged dolgok, akkor beszéld meg vele higgadtan... De gondolkozz el azon is, hogy miért zavarnak ezek a dolgok. Szereted??!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem zavart ,csak meg lepett ,mikor sorozatosan mintha magamat hallanám .
2020. febr. 29. 16:38
3/3 anonim 

válasza:

Én is ismertem ilyen embert, mások szavain, szófordulatain lovagolt időnként, miért csinálta: nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!