Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több édességet eszik mégsem veszi észre?
Azt mondja hogy alig eszik mégis mit látok újfent??
Amúgy is van itthon szaloncukor meg mikulásos csoki erre ma vett a boltba egy adag másikfajta csokikat meg csokis pudingot meg télifagyit.. ezekből én ha heti 2őt eszek..
Hiába mondom neki hogy meghízott már egy újabb réteg hurka van rajta..

Beszélj vele normálisan, de komoly hangnemben. Mond el, hogy nem ilyennek ismerted meg és téged ez zavar, szeretnéd ha változtatna rajta. Esetleg kezdjetek együtt életmód váltásba, úgy könnyebb lenne neki is.
De arra is rákérdezheznél, hogy mostanság miért eszik ennyi szemetet. Lehet, hogy lelki oka van vagy egészségügyi, de ő se tud róla.
Én mondjuk az a típus vagyok, aki kapcsolatban még inkább odafigyel arra, hogy jól nézzen ki, csinos legyen a párja mellett. Még akkor is ha a párom csokit meg minden hülyeséget eszik nap, mint nap, edzeni meg végképp nem hajlandó. Nekem ez fontos, így csinálom még akkor is ha a másik totál ellentétes életvitelt folytat. De valóban könnyebb (lenne) ha a párod húzóerő és támogatjátok egymást ebben.

Hogy lepontoztak a hurkagyurkák. :D Azt hiszitek, hogy az embernek kötelessége megérteni, hogy vágósúlyban vagytok? Mondjátok ezt akkor, ha ember alakúval dug félre vagy ha otthagy az ólban. :)))
A szeretet ott nem releváns, ahol a másik leszarja, hogy undorodsz tőle...

És az segít, ha mindennap kiírsz róla egy kérdést?
Van már munkád, vagy tovabbra is anyukádék vállalkozásában "dolgozol" üdítőért meg kajáért? És azt miért nem írod le, hogy a barátnőd két állásban dolgozik és eltart téged meg elviseli a hülye családodat meg téged? Bár a nőd sem normális, azt meg kell hagyni. Páros lábbal rúgtalak volna már ki.
Kedves nemtudomhanyas, én is lepontoztalak. 50 kg vagyok. Nem csak az elhízott emberek pontozhatnak le téged. Nekem pl. kifejezetten taszító a stílusod. Azért ment a piros kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!