Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhat így is gyereket?
3éve lakunk együtt. Sok gondunk van leginkább a házimunka (ami sztem alap igényesség és alapfeladat) illetve a dolgokra reagálása miatt vagy az ahhoz való gyors alkalmazkodása.
Ezen megy a vita mert sokszor engem zavar és már csak azért nem csinálom meg mert már így is olyan mintha a cselédje lennék.
Ezek a viták elhideguleshez vezetnek és már azt mondta ha nem szeretne már elkoltozott volna.
Kérdeztem h így h vállalna gyereket mert így én nem akarok. Hiába amúgy a 7évünk..
33f

Na mi van, zárva vannak anyádèk üzletei, aztán a kènyszerpihenő alatt megint ide evett a fene?
Most komolyan megint ugyan azokon a dolgokon akarsz itt rágódni?

"Ezen megy a vita mert sokszor engem zavar és már csak azért nem csinálom meg mert már így is olyan mintha a cselédje lennék."
Persze amikor a nő megcsinál mindent a pasi helyett az nem cselédkedés, hanem a nő dolga, mi? Ti meg egyszer felporszívóztok, elmosogattok aztán kitüntetést meg sajnálatot vártok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!