Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy hogy akarhat gyereket?
ha mindenre azt mondja hogy nincs ideje/ nem volt rá ideje, majd hétvégén megcsinálja.. Igazán nem foglalkozik a háztartással, hogy legalább mindig legyenek itthon alap élelmiszerek..
pl. útközben míg megy 5re másik helyére dolgozni megállhatna a pékségbe mivel elotte megy el..de nem, erre a válasz ha lesz időm.. Én is foglalkozok a ház rendbetételével..munka mellett..
Ha most ez a kifogás akkor mi lesz ha gyereke lesz egyszer?..
Miért, abban a háztartásban nem 2 ember lakik, akik fel kéne normális esetben osszák a teendőket? Leesik a férfi kezéről a nem létező karikagyűrű, ha neki kell pékségbe mennie?
Én megértem, hogy 2 munkahellyel annyi ideje sincs, hogy elmenjen a boltba normálisan.
Különben is ha terhes lesz úgyis otthon lesz GYES-en, akkor lesz ideje a gyerekre.
Ezeknek az előzetes teszteléseknek nincs értelme. Más élethelyzet lesz, akkor a gyereknevelés lesz a feladata, addig meg dolgozik hogy legyen pénz a gyerekre félrerakva.
2 helyen dolgozik és ilyenkor jut eszedbe tesztelgetni?
Te is elmehetsz a pékségbe és megveheted amit kell :) Ha már kérdést kiírni ide van idő.
Két munka között örül az ember ha szusszan egyet nemhogy akkoris ide oda rohangáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!