Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod,tiszteletlen lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod,tiszteletlen lenne és folyton csúnyán beszélne veled, függetlenül attól,hogy férfi vagy nő, elhagynád?

Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi, folyton csúnyán beszél velem,nem becsül meg, már többször szóltam neki ez ügyben,ha nem fejezi be ezt a viselkedést akkor elhagyom.Ideig óráig működik,de kezdi elölről.Volt hogy kezet is emelt rám és megütött.Nem vagyok ivós,alkoholista,tiszta szorgalmas ember vagyok,vele is rendes vagyok úgy gondolom,de full hülyének néz.Segítek az otthoni dolgokban is,pl főzés,mivel szeretek főzni szinte mindig en főzök,de ha kell kiteregetem a ruhákat,vahy felporszivozok,felmosok stb,egyszóval besegítek a a háztartásban.Általában az én pénzemből vásárolunk be,de ha ő vesz valamit külön,pl valami zöldséget,akkor megszol ha eszem belőle.Vissza önzetlenül semmit nem kapok mind ebből a.it adok.Mindig is férfiasnak éreztem magam,de már kezdek egy büdös csicskához hasonlítani.Úgy érzem egyébként, hogy egy pszichológus nem ártana neki,már igéreti vagy fél éve, hogy elmegy,vagy ba nem akkor változtat a viselkedésén,de semmi előre lépés nem történt.Annyi történt,hogy beimserte,hogy rohadék módon viselkedik,de az okát nem tudja magának se megválaszólni.
2021. márc. 9. 07:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi, uccsó pár sor #26-osnak ment, 09.39-nek : tegyétek helyre! :)
2021. márc. 9. 10:34
 32/47 anonim válasza:
89%
Úgy látszik, megy a cenzúra, változnak a válaszadók sorszámai...
2021. márc. 9. 10:36
 33/47 anonim ***** válasza:
19%

Először én is azt hittem, hogy megfogtam az Isten lábát, hidd el! De teltek az évek, és azon kaptam magam, hogy egyedül semmit nem mertem elintézni, mert mindig mindent kivett a kezemből, hogy majd ő megcsinálja. Nem azzal van a probléma, hogy segít, hanem azzal, hogy ezt úgy teszi, mintha én egy bevásárlást nem tudnék egyedül véghez vinni. Írom ezt úgy, hogy 10 évvel ezelőtt váltam el az alkoholista férjemtől, aki aztán tényleg semmiben nem segített, dolgoztam, gyerekeket neveltem, és háztartást vezettem EGYEDÜL!

A mostani párom még dolgozni sem enged! Itthon ülök, és lesem a 4 falat! Egy nagy semminek érzem magam mellette! És hogy miért nem lépek? Mert nem merek! 26-os voltam.

2021. márc. 9. 13:04
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

És ezt képtelenek vagytok egymással megbeszélni?

Csak kerülgetitek egymást, mint a kutyák párzás előtt?

Ha unatkozol, találj valamit, amivel üres óráidat kitöltöd!

Téged az unalom öl, nem a párod segítőkészsége, figyelmessége a probléma.

Mi az, hogy nézed a 4 falat? Fekszel, beteg vagy? Mert én igen.

Tökegyedül, 30éve dögrováson. És mégis megtalálom, üres óráimat hogyan töltsem meg értelemmel, tartalommal.

Esztelen viselkedéssel el ne mard, aki mellett akár boldog is lehetnél. Nehogy később jöjj rá arra, hogy esetleg őt is frusztrálja a te viselkedésed...és nála kattan el valami. Lehet, hogy már most összeszorított foggal hallgat, mert szeret, vigyázni akar rád,

de belül meg szenved, hiszen ÉRZI, hogy boldogtalan vagy?

Erre gondoltál, mint lehetőségre?

Alapból megértitek egymást. Akkor ezt nem lehet emberközelibbé, közvetlenebbé, őszintébbé tenni? Miért nem tárgyaljátok ki a problémát?

Hobbi? Könyvek? Ismerősök? Szomszédok? Háziállat, pl.kutya? Sport?

Tegyél azért, hogy kevesebbet unatkozz, mert az üres óráid tartalmáért

nem a párod a felelős, azért ne rajta verd el a port! Főleg ne, mert nem csak ő veszít sokat, ha félrecsúszik valami a hallgatásod miatt.

2021. márc. 9. 13:26
 35/47 anonim ***** válasza:
21%

A bántalmazáson (nem csak a testire, hanem az érzelmire is gondolok) szerintem nincs mit megbeszélni.

Mindenre írják, hogy beszéld meg. Persze, olyan dolgokat lehet, és kell is megbeszélni, hogy akartok-e gyereket, milyen lakásban szeretnétek lakni, hányszor mentek el külön bulizni. Ha viszont azt is mondani kell, hogy "Figyelj má', nem vagyok idióta, úgyhogy ne kezelj úgy! Ja, és mondd gyakrabban, hogy szeretsz!", akkor megette a fene kapcsolatot.

2021. márc. 9. 14:50
 36/47 anonim ***** válasza:
91%
33 Jajj ne már, hagyjuk ezt a hisztit. Az alkoholista férjedtől elmertél válni, de most meg már hirtelen nem?
2021. márc. 9. 15:18
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Bántalmazásról eddig nem esett szó. A bántalmazó nem az előző párod volt? Ne keverd a tegnapot a mával, mert arról nem a párod tehet, ha azon lovagolsz, "mi volt", nem azt veszed figyelembe, hogy most mit alakíthatnál az életedből. Vagy talán a jelenlegi párod (is) ver? :o

Erről eddig vajon-vajon miért nem szóltál? Most írod életed regényét?

Ha a jelenlegi párod ver, akkor miért vagytok még együtt?

Hogy most legyen ki miatt panaszkodnod? És mégsem tudlak sajnálni,

csak szánni? Rossz lehet piszkosul gonosz sors jutott osztályrészedül.

Vagy nem.

Ezt majd tisztázod magaddal, ha kikódolod végre, mit is akarsz kezdeni magaddal, az életeddel. Úgy látszik, előbb másik párt kell választanod...

Ne kavarj, mert előbb-utóbb trollnak néznek itt a fiúk!

Szóval, ha "a fene megette a kapcsolatot", akkor ne gyötrődj,

hanem lépj tovább! Vagy azt valamiért mégsem??

A mindennapi gyötrődés már a döntésed, a te problémád, ami ráadásul --szerinted-- nem közös probléma. Mindegy, te tudod: ha 20-30-40 év múlva is lesz, aki egyáltalán rádnyissa az ajtót, akkor majd biztosan helyiértéken kezeled a szerencsédet.

Ha naponta mondani kell, mennyire szeretnek, akkor olyan pali kell neked, aki naponta hoz neked egy csomag Raffaellót, ugyanis a maga esze, szíve segítségével képtelen másképp elhitetni veled, hogy szeret, ugye?

Ha a külsőségek embere vagy...akkor a fene megette a kapcsolatod.

És nem a párod hibájából

Ha pedig ver a jelenlegi párod, dobd...aztán húzhatsz egy strigulát és igen büszke lehetsz magadra. Nem létezik, hogy valaki ennyire élhetetlen legyen. Téged sem az eszedért szeretnek, illő lenne megbecsülni magad.

Ha már azt ne tudod, aki tenne is érted.

Keresd meg életed párját, azaz a tükrödet a fürdőszobában,

és kérj tőle sok-sok puszikát.

Vagy sürgős önkritikához segítséget.

2021. márc. 9. 15:27
 38/47 anonim ***** válasza:
0%
#37 A mai 14:50-es vagyok. Teljesen másik ember vagyok, mint aki azt írta, hogy nem tud kilépni a kapcsolatból. Én szingli vagyok. Te ne keverd a szezont a fazonnal.
2021. márc. 9. 17:59
 39/47 anonim ***** válasza:
11%

Jaj, azt kifelejtettem, hogy a bántalmazást mindkettőjükre írom. A kérdezőre és az egyik válaszadóra is.

Miért, az szerinted mi, hogy a kérdezőt minden sz*rnak elmondja a csaja, és az ő pénztárcáján élősködik? Továbbra is tartom magam, hogy ezen nincs mit megbeszélni. Mit mondjon a leányzónak, hogy többet ne beszéljen vele csúnyán? Tök jó, működik majd 2-3 hétig. Ha kitartó a csaj, akkor lehet, egy hónapig is, aztán majd kezdődik előlről.

Igen, én is kiléptem egy 5 éves kapcsolatból (nem voltunk házasok), és most én szingli vagyok. Ne keverj már másokkal... Ezt nem egoizmusból írtam a kérdezőnek, hanem azért, hogy lássa a példát, hogy nem csak a magas lóról beszélek, hanem igen is, ki lehet lépni.

2021. márc. 9. 18:03
 40/47 anonim válasza:
100%
Akinek nem inge...
2021. márc. 9. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!