Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod,tiszteletlen lenne és folyton csúnyán beszélne veled, függetlenül attól,hogy férfi vagy nő, elhagynád?
Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi, folyton csúnyán beszél velem,nem becsül meg, már többször szóltam neki ez ügyben,ha nem fejezi be ezt a viselkedést akkor elhagyom.Ideig óráig működik,de kezdi elölről.Volt hogy kezet is emelt rám és megütött.Nem vagyok ivós,alkoholista,tiszta szorgalmas ember vagyok,vele is rendes vagyok úgy gondolom,de full hülyének néz.Segítek az otthoni dolgokban is,pl főzés,mivel szeretek főzni szinte mindig en főzök,de ha kell kiteregetem a ruhákat,vahy felporszivozok,felmosok stb,egyszóval besegítek a a háztartásban.Általában az én pénzemből vásárolunk be,de ha ő vesz valamit külön,pl valami zöldséget,akkor megszol ha eszem belőle.Vissza önzetlenül semmit nem kapok mind ebből a.it adok.Mindig is férfiasnak éreztem magam,de már kezdek egy büdös csicskához hasonlítani.Úgy érzem egyébként, hogy egy pszichológus nem ártana neki,már igéreti vagy fél éve, hogy elmegy,vagy ba nem akkor változtat a viselkedésén,de semmi előre lépés nem történt.Annyi történt,hogy beimserte,hogy rohadék módon viselkedik,de az okát nem tudja magának se megválaszólni.2021. márc. 9. 07:03
11/47 anonim 

válasza:

Aki ezt tűri, azt a szülei is terrorizálták, és papucsot neveltek belőle.
12/47 anonim 

válasza:

Nem szeret téged. Egoista és valószínűleg nárcisztikus.
13/47 anonim 

válasza:

Amikor még csak azt olvastam, hogy káromkodik, arra gondoltam, hogy egy jó pszichológus kell neki, és szerintem meg lehet oldani a problémákat. De amikor már ott tartottam, hogy egyébként még önző is, na az már kezdett sok lenni, azt már nem oldja meg a pszichológus :D Meg egyébként is, ha igazán akarna, már rég elkezdett volna változni. Hagyd el.
14/47 anonim 

válasza:

12: Nekem is az ugrott be, hogy nárcisztikus. :D
15/47 anonim 

válasza:

Véletlenül nem Zolinak hívnak?
16/47 anonim 

válasza:

Miért ne hagynám el? Ezek mellett lehet, hogy tudsz okokat felsorolni, amiért vele kellene maradnod, de ez, ahogyan viselkedik veled, szerintem elegendő indok arra, hogy elhagyd.
17/47 anonim 

válasza:

Sokkal jobbat kaphatnál, de amíg ennél maradsz, ezt kapod. Ennyire jól néz ki a csaj vagy bombajó az ágyban??
18/47 anonim 

válasza:

# 15!
Mert ha a kérdés kiírója "Zoli", akkor mi van?
Vagy esetleg véletlenül te a kérdező párja vagy?
Ha igen, tudd: baromi nagyot koppantál! : )
Hajrá, kérdező, észen légy!
Itt a tavasz, minden jót!
19/47 anonim 

válasza:

Fuggsz tole anyagilag? Vagy az o hazaban elsz? Miert nem hagyod el? Rajonnel akkor, hogy letezik normalis kapcsolat is, mert lenne eselyed ismerkedni. Bar elobb ha elhagyod, akkor a gyogyulasodra kellene elobb koncentralnod...
20/47 anonim 

válasza:

18, életem szerelmét hívták így. Kísértetiesen hasonló a sztori, és kíváncsi lennék hogy végre ráébredt hogy milyen mérgező környezetben él, vagy nem ő a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!