Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod,tiszteletlen lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod,tiszteletlen lenne és folyton csúnyán beszélne veled, függetlenül attól,hogy férfi vagy nő, elhagynád?

Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi, folyton csúnyán beszél velem,nem becsül meg, már többször szóltam neki ez ügyben,ha nem fejezi be ezt a viselkedést akkor elhagyom.Ideig óráig működik,de kezdi elölről.Volt hogy kezet is emelt rám és megütött.Nem vagyok ivós,alkoholista,tiszta szorgalmas ember vagyok,vele is rendes vagyok úgy gondolom,de full hülyének néz.Segítek az otthoni dolgokban is,pl főzés,mivel szeretek főzni szinte mindig en főzök,de ha kell kiteregetem a ruhákat,vahy felporszivozok,felmosok stb,egyszóval besegítek a a háztartásban.Általában az én pénzemből vásárolunk be,de ha ő vesz valamit külön,pl valami zöldséget,akkor megszol ha eszem belőle.Vissza önzetlenül semmit nem kapok mind ebből a.it adok.Mindig is férfiasnak éreztem magam,de már kezdek egy büdös csicskához hasonlítani.Úgy érzem egyébként, hogy egy pszichológus nem ártana neki,már igéreti vagy fél éve, hogy elmegy,vagy ba nem akkor változtat a viselkedésén,de semmi előre lépés nem történt.Annyi történt,hogy beimserte,hogy rohadék módon viselkedik,de az okát nem tudja magának se megválaszólni.
2021. márc. 9. 07:03
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
93%
Igen, azonnal lelepnek.
2021. márc. 9. 09:08
 22/47 anonim válasza:
28%
Megdugnám, szárazon keményen, jó hosszan (akár viagrával) ha úgy van lenne meglepi anál is, közben elsorolnám miért durrantottam meg szárazon.
2021. márc. 9. 09:15
 23/47 anonim ***** válasza:
94%
Tipli, de azonnal!
2021. márc. 9. 09:19
 24/47 anonim ***** válasza:
25%
Barátommal távkapcsolatban vagyunk 9 hónapja kb 1 hónapja kezdte el a flegmázást, de megbeszéltük, hogy nem tud változni, mert egyszerűen nem érzi jól magát, sok dolog miatt, és nincs energiája se, szóval lehet esetleg történt valami, amitől barátnődnek rossz kedve van, viszont ez inkább mintha arra utalna, hogy nem akarja már azt a kapcsolatot, de ezt vele kell megbeszélni bármennyire is mondja azt, hogy nem tudja a választ, ha esetleg tényleg arról lenne szó, hogy nem akarja már akkor lehet azért nem tudja a választ, mert magának se meri bevallani, ha úgy érzi nem erről van szó próbálja meg felboldogítani, vagy ha annyira szörnyű már a helyzet, hogy ez neked lelkileg nagy problémákat okoz akkor jobb ha lépsz
2021. márc. 9. 09:20
 25/47 anonim ***** válasza:
95%

Hallod, én 100x kértem az enyémet, hagyja abba ezt a viselkedést, vagy elhagyom. Mindig "nagyon" szánta bánta, jött a bömbölés, ne hagyjam el, maradtam. Szerinted megváltozott valaha? NEM. :D Az utcán is képes volt velem végig ordibálni, pedig csak csendben mentem mellette, és folyton lehúzott a faxságaival.

Hagyd el, nem éri meg rá éveket elpazarolni, hogy vársz rá, megváltozzon. Mindig ilyen ember marad.

2021. márc. 9. 09:27
 26/47 anonim ***** válasza:
23%
Olvasva a történetedet, megmondom őszintén, részben magamra ismertem benne. Nő vagyok. Sokszor én is bután viselkedek a párommal, és sok minden zavar ahogy csinálja a dolgokat. Ő is sokat segít, főz, mos, vagy bármi de tényleg. Ezt azért írtam le, mert én viszont tudom az okát. Bárminek neki álltam, mindig odajött, és segített. A csekkeket nem adhattam fel úgy, hogy egy papírra le nem írta volna, hogy mi mennyibe fog kerülni, ezt összeadta, és még azt is ráírta, hogy mennyit fogok visszakapni. Először csak nevettem az ilyen dolgain, hogy ennyire ovódásnak néz. De később ezekkel a dolgokkal teljesen el vette az önbecsülésemet. Sok sok ilyen dologról van szó.és ami nekem feltűnt a leírásodban kérdező, hogy magadat nagyon dícséred. Te mindent tudsz, te mindent megcsinálsz. Na az én párom is ilyen. Ő is mindenhez is ért, én megha neki állok, egy villanykörtét kicserélni,már azon nevet. És ebből adódóan már nincs hozzá egy kedves szavam, nem akarok vele lefeküdni, csak élünk egymás mellett. Én leírtam neked, hogy mi visz rá egy nőt az ilyen viselkedésre. Nézz magadba is egy kicsit. Az nem elég, hogy segítesz, mert ezt úgy is értelmezheti, hogy ő még arra sem jó, hogy megfőzzön. El veszti az önbizalmát, és rajtad vezeti le.
2021. márc. 9. 09:39
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tehát #26, mert a kérdező nem ugrálja körbe az agresszív, bunkó, verekedős barátnőjét sok szeretettel, ezért a kérdező a hibás.

De miért is kéne neki?

Sok nő bőven elvárja a kedveskedést, törődést úgy simán, hogy lóf.ngot nem ad cserébe.

Erre valók a kisállatok, ők feltétel nélkül is szeretnek.

Bár van némi hátulütőjük is.

2021. márc. 9. 10:04
 28/47 anonim ***** válasza:
91%

# 22! Semmi önbecsülés, erkölcsi tartás nincs benned?

Ha így állnék az asszonyal, még pofont sem adnék neki, nemhogy a farkam!

Azon túl, hogy nővel és egyéb nőnemű sárkánnyal úriember módjára viselkedünk,

--ha ennyire "utolsó", annál inkább--, hátha tudatosul benne, mit veszített,

azon túl nem megyünk le egy tapló kangörcs, szellemileg is prostituált szintjére!

Bottal se piszkálnám az ilyet, nemhogy....

A párja, ha megkóstolja a következő hímet, akit maga mellé vesz felmosórongynak

és szexrabszolgának, az meg jól felpofozza, aztán prezentálja neki azt a műsort,

amit imént vizionáltál, na akkor majd nosztalgiázhat a rosszéletű!

Amondó vagyok, hogy kérdező jobban jár az ínséges időkben alkalmi partnerrel,

minthogy... khm.. Kérdező! neked kell időben révbe érned: IDŐ VAN!!!

https://www.youtube.com/watch?v=BpRmMusCu2E

Minél előbb, minél távolabb, annál jobb! Minden értelemben! 53/N

Egészséget, üdv mindenkinek! Neked is #22!

2021. márc. 9. 10:06
 29/47 anonim ***** válasza:
93%

Elhagytam, 5 év után.

Nagyon nehéz volt meglépni, mert eleinte úgy tűnt, hogy a másik felemet találtam meg. Önmagam ellenkező nemű verzióját. A család és a barátaim a szakítás után mondták, hogy nem csodálkoznak, hiszen teljesen különbözőek vagyunk, és sosem értették a kapcsolatunkat. (?)

Nem csak az embert fáj elengedni, hanem az illúziót is. Viszont úgy éreztem, már elég volt ebből a kapcsolatból.

Egyébként én jártam terápiára, és oké, nagyon sokat tanultam magamról, örülök, hogy szakemberhez fordultam. Viszont az exem is ígérgette, hogy menni fog, főként a dühkezelési problémáit megoldandó... Mondanom sem kell, hogy ő sosem keresett fel pszichológust vagy pszichiátert, csak ígérgette. Amikor hozzátartozóm haldoklott, és tök jogosan voltam szomorú (+ nem a szexen járt az eszem...), akkor is erőltette, hogy hívjam már fel megint a terapeutát... Mondom, a gyász mindenkinek ilyen, ez nem jellemhiba, és ilyenkor neki kellene érzelmileg támogatnia.

Kérdező, kérlek, becsüld magad, és te is hagyd ott ezt a hárpiát.

2021. márc. 9. 10:20
 30/47 anonim ***** válasza:
91%

# 23! Néha szóba állsz a pároddal, vagy csak itt öntöd ki a lelked?

Vele megosztottad már a problémád? Vagy valóban óvodás módjára viselkedsz?

Qrvára fordítva ülsz a lovon !

Arra nem gondolsz, hogy esetleg nem az önérzeteden ugrál páros lábbal, hanem pl. gondoskodásra IS képes ember törődik veled? Összetehetnéd a két kezed,

sok asszony örülne, ha csak hasonló ember lesné, mit hol segíthet.

Figyu, ha jól értettem, ma még együtt vagytok. Kezdd emberszámba venni a párodat.

(Ha csak nem arra játszol, hogy elég indokod legyen, miért is dobod ki, ha majd esetleg megrokkan az egészsége, vagy bármi okból neki lesz szüksége terád.)

Oszd meg vele a problémád, mielőtt olyanná válsz, mint a kérdés kiírójának párja!

Vagy üldözési mániás problémás ember, aki a pszichológus kanapéján vall az elcseszett életéről. Ha (még) képes vagy a másik irányból is szemlélni a dolgokat, talán rájössz, hogy megfogtad az Isten lábát és nem feltétlenül a farok rossz oldalára születtél. Még akkor sem, ha már nem áll a bré! Vigyázz, mire játszol,

mert kirúgod magad alól a széket, ha így folytatod!

Ha értelemmel feléred, hogy a pároddal még akkor is jobban jársz, ha néha nehéz túltenni magad a jószándékú gondoskodásán, te is könnyebben viseled a hétköznapjaitokat. Mármint hogy EGYÜTT. (Érted, mi az, hogy EGYÜTT ?)

Félsz szóba állni, végre emberszámba venni a párod? Vajon mi ok van a háttérben?

Üdv mindenkinek . #28

2021. márc. 9. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!