Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod,tiszteletlen lenne és folyton csúnyán beszélne veled, függetlenül attól,hogy férfi vagy nő, elhagynád?

Hallod, én 100x kértem az enyémet, hagyja abba ezt a viselkedést, vagy elhagyom. Mindig "nagyon" szánta bánta, jött a bömbölés, ne hagyjam el, maradtam. Szerinted megváltozott valaha? NEM. :D Az utcán is képes volt velem végig ordibálni, pedig csak csendben mentem mellette, és folyton lehúzott a faxságaival.
Hagyd el, nem éri meg rá éveket elpazarolni, hogy vársz rá, megváltozzon. Mindig ilyen ember marad.

Aha, tehát #26, mert a kérdező nem ugrálja körbe az agresszív, bunkó, verekedős barátnőjét sok szeretettel, ezért a kérdező a hibás.
De miért is kéne neki?
Sok nő bőven elvárja a kedveskedést, törődést úgy simán, hogy lóf.ngot nem ad cserébe.
Erre valók a kisállatok, ők feltétel nélkül is szeretnek.
Bár van némi hátulütőjük is.

# 22! Semmi önbecsülés, erkölcsi tartás nincs benned?
Ha így állnék az asszonyal, még pofont sem adnék neki, nemhogy a farkam!
Azon túl, hogy nővel és egyéb nőnemű sárkánnyal úriember módjára viselkedünk,
--ha ennyire "utolsó", annál inkább--, hátha tudatosul benne, mit veszített,
azon túl nem megyünk le egy tapló kangörcs, szellemileg is prostituált szintjére!
Bottal se piszkálnám az ilyet, nemhogy....
A párja, ha megkóstolja a következő hímet, akit maga mellé vesz felmosórongynak
és szexrabszolgának, az meg jól felpofozza, aztán prezentálja neki azt a műsort,
amit imént vizionáltál, na akkor majd nosztalgiázhat a rosszéletű!
Amondó vagyok, hogy kérdező jobban jár az ínséges időkben alkalmi partnerrel,
minthogy... khm.. Kérdező! neked kell időben révbe érned: IDŐ VAN!!!
https://www.youtube.com/watch?v=BpRmMusCu2E
Minél előbb, minél távolabb, annál jobb! Minden értelemben! 53/N
Egészséget, üdv mindenkinek! Neked is #22!

Elhagytam, 5 év után.
Nagyon nehéz volt meglépni, mert eleinte úgy tűnt, hogy a másik felemet találtam meg. Önmagam ellenkező nemű verzióját. A család és a barátaim a szakítás után mondták, hogy nem csodálkoznak, hiszen teljesen különbözőek vagyunk, és sosem értették a kapcsolatunkat. (?)
Nem csak az embert fáj elengedni, hanem az illúziót is. Viszont úgy éreztem, már elég volt ebből a kapcsolatból.
Egyébként én jártam terápiára, és oké, nagyon sokat tanultam magamról, örülök, hogy szakemberhez fordultam. Viszont az exem is ígérgette, hogy menni fog, főként a dühkezelési problémáit megoldandó... Mondanom sem kell, hogy ő sosem keresett fel pszichológust vagy pszichiátert, csak ígérgette. Amikor hozzátartozóm haldoklott, és tök jogosan voltam szomorú (+ nem a szexen járt az eszem...), akkor is erőltette, hogy hívjam már fel megint a terapeutát... Mondom, a gyász mindenkinek ilyen, ez nem jellemhiba, és ilyenkor neki kellene érzelmileg támogatnia.
Kérdező, kérlek, becsüld magad, és te is hagyd ott ezt a hárpiát.

# 23! Néha szóba állsz a pároddal, vagy csak itt öntöd ki a lelked?
Vele megosztottad már a problémád? Vagy valóban óvodás módjára viselkedsz?
Qrvára fordítva ülsz a lovon !
Arra nem gondolsz, hogy esetleg nem az önérzeteden ugrál páros lábbal, hanem pl. gondoskodásra IS képes ember törődik veled? Összetehetnéd a két kezed,
sok asszony örülne, ha csak hasonló ember lesné, mit hol segíthet.
Figyu, ha jól értettem, ma még együtt vagytok. Kezdd emberszámba venni a párodat.
(Ha csak nem arra játszol, hogy elég indokod legyen, miért is dobod ki, ha majd esetleg megrokkan az egészsége, vagy bármi okból neki lesz szüksége terád.)
Oszd meg vele a problémád, mielőtt olyanná válsz, mint a kérdés kiírójának párja!
Vagy üldözési mániás problémás ember, aki a pszichológus kanapéján vall az elcseszett életéről. Ha (még) képes vagy a másik irányból is szemlélni a dolgokat, talán rájössz, hogy megfogtad az Isten lábát és nem feltétlenül a farok rossz oldalára születtél. Még akkor sem, ha már nem áll a bré! Vigyázz, mire játszol,
mert kirúgod magad alól a széket, ha így folytatod!
Ha értelemmel feléred, hogy a pároddal még akkor is jobban jársz, ha néha nehéz túltenni magad a jószándékú gondoskodásán, te is könnyebben viseled a hétköznapjaitokat. Mármint hogy EGYÜTT. (Érted, mi az, hogy EGYÜTT ?)
Félsz szóba állni, végre emberszámba venni a párod? Vajon mi ok van a háttérben?
Üdv mindenkinek . #28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!