Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta itthonról dolgozik a férjem, kezdi nagyon elhagyni magát és nagyon felmentek nála a kilók. Mit tegyek?
Ha próbálok utalni rá, hogy nem ártana ezen változtatni, nem látom, hogy komolyan venné.
El lehet ennyire kényelmesedni egy kapcsolatban, hogy már az sem hat, ha szóvá teszem?

Nálunk ponr most kért meg a párom, hogy főzzek egészséges ételeket nyugodtan, mert én amúgy is a terhesség miatt salátát eszek salátával, rá viszont felszaladtak a kilók. (nem mintha nekem nem kéne majd leadni a fölösleget később)
Szóval én most finom, egészséges kalória szegény, de rostokban és tápanyagokban gazdag étrendet állítok össze neki. Szerintem te is felvethetnéd, hogy mi lenne ha változtatnátok az étkezésen?

"Meg fogod bántani, de mondd meg neki egyenesen, hogy meghízott és így neked nem tetszik, szeretnéd, ha lefogyna"
Ha egy férfi mondaná ezt egy nőnek, te rögtön: "Hagyd el, ez egy bunkó paraszt, jobbat érdemelsz ennél a senkinél. Téged más ne akarjon megváltoztatni, úgy vagy jó ahogy vagy -> rúgd ki a fenébe."

"El lehet ennyire kényelmesedni egy kapcsolatban, hogy már az sem hat, ha szóvá teszem?"
Hát magad látod... Egyébként olyan ökörség minden egyes dolgot ami zavar a másikban a személyed és a kapcsolat ellen irányuló szándékos, direkt támadásnak venni. Azért ez nem a világ csodája, hogy az otthon tespedő emberek most kicsit megpendültek. Nem, én nem tartozom közéjük. De akkor sem kell ennek ekkora feneket keríteni.

Majd ha szexelni akartok, mondd meg hogy nincs kedved. Ha kérdezi miért, mondd meg hogy "jól esne a szex, csak nem kívánlak. Meg vagy hízva "
Ha pedig nem szoktatok szexelni, akkor úgyis mindegy. Legalább a zabálásban had lelje örömét

Köszi a válaszokat! Mindenképpen szigorítás lesz.
Láttam van egy hasonló kérdése valakinek hasonló cipőben: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Segítsetek neki is! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!