Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá hogy színt valljon?
Van egy srác(idősebb nálam) akivel hihetetlenül jól elvagyunk, néha utált rá hogy más vagyok mint a többi lány, de ennyi. Én úgy érzem, hogy tetszem neki.(nekem nagyon tetszik ő)A kérdés az lenne, hogy hogyan érjem el azt hogy elmondja mit érez. Mert jelen pillanatban ez mindennél fontosabb lenne(szülők!!!). Köszi szépen
15/L
ja és megint én aki első voltam :)
ha van közös megbizhato barátotok, annak mond el, hogy ő faggassa ki, vagy csak egyszerűen itasd le :) menjetek el partira igyál vele sok vodkát, de okosan , ugy hogy te ne nyeld le a felest, hanem mokor szádba vetted rögtön "igyál" rá kolát és ahogy a szádhoz teszed az uditőt szépen engedd visza a piát, igy te jozan maradsz ő meg hulla lesz :), ja az uditős pohár csak félig legyen hogy beleférjen a vodka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!