Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet őszintének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet őszintének lenni? Miért tűnik el szó nélkül?

Figyelt kérdés
Egy nagyon régi ismerősömmel, elkezdünk komolyabban ismerkedni. 1.5-2 hónapja beszélgetünk. Ő kezdeményezte az egészet, egyenlőre nem találkoztunk mert nagyon messze lakunk egymástól, de tervben volt.Majd nem rég elkezdte hogy ritkán válaszol az üzenetekre, aztán már csak 1 nap egyszer, majd napokig megsem nyitja az üzenetet. Ez mire jó? Szerintem simán elmondhatná hogy mégsem akarja ezt az egészet, nem akar már beszélgetni, vagy megismert valakit aki közelebb van hozzá vagy bármi ilyen. De ez kicsit gáz, hogy inkább így felszívódik. Közben meg mindig online van. Azt hittem hogy nagy részt csak a nők ilyenek, de hogy már a pasik sem egyenesek.
2021. márc. 3. 07:08
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Mert kerüli a konfliktust és nincs gerince kiállni megmondani, hogy: talált jobbat/már nem érdekled. Esetleg most épp van valaki más, de ha az nem jön be neki, te még jó lehetsz, ezért veled nem zárja le.

Én nő vagyok, mikor ismerkedtem, velem is megcsinálták ezt (többször), még durvább formában is.

Én megtanultam örülni annak, hogy viszonylag korán kiderült, hogy milyen önző kis rohadék az, akivel ismerkedtem.

2021. márc. 3. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

A ghostingolást SOKKAL jobban szokták viselni mint az őszinteséget. Több év Tinderes tapasztalatból mondom...

Előbbivel kapcsolatban kaptam életemben 2 csúnya üzenetet.

De ha őszinte vagy, akkor jön a hiszti, a frusztrációból adódó undorító anyádba visszaküldés, és ugye meg kell indokolnod.

Melyik esne jobban? Ha a pasi szó nélkül eltűnik, vagy ez az üzenet: "ne haragudj de nem akarom folytatni az ismerkedést. Rájöttem hogy régen kedveltelek, de azóta negatív irányba változtál, sok sikert neked!"

Lehet hogy azt mondod útóbbi. De az ismerkedő partnerek elég nagy hányadának kevésbé fáj a ghosting. És most mindegy a nem.

2021. márc. 3. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Francokat nem fáj, csak azt te már nem látod, mert eltűntél.

Én se írtam annak, aki ghostingolt, de nem jelenti, hogy nem voltam magam alatt, mikor rájöttem, hogy mi történt.

Ha már neki akarsz "jót" és nem akarod megbántani, akkor azt mondod, hogy "Úgy érzem, nem téged kereslek." Pont. Ennél nem kell több.

2021. márc. 3. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Legalább neked csak eltünedezik, nekem az exem 2 hónap járás után egyik pillanatról a másikra örökre eltűnt... Egyik este még kedvesen válaszolt, másnap boldog születésnapot kívántam neki, meg írtam még 1-2 sort, aztán soha többé nem reagált...

(De pár hónappal később beszívezte Facebookon az új munkahelyemet, amiről tudta, mennyire akartam..)

Én undorítónak tartom az ilyet. Nem muszáj teljes indoklást adni, mert én is úgy gondolom, hogy általában mindenki nagyon rosszul viseli, hiába várnánk el, de legalább annyit meg lehetne írni, hogy részéről vége/nem akar ismerkedni tovább.

2021. márc. 3. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes, hogy majd, ha nem talál közelebbit, megpróbálja kimagyarázni. De most látod, mennyire komoly az illető. Hagyd a frászba.
2021. márc. 3. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A netes kapcsolatoknál mindenre fel lehet készülni. Eleve azt gondolom minden ilyennél, hogy hamar vége lesz. Ha nem lesz hamar vége, akkor nem találkozunk, ha találkozunk, akkor nem lesz folytatás, ha lesz folytatás, akkor megun, ha nem un meg, akkor stb stb. Szóval hosszú idő kell a bizalom kialakulásához. Nem két hónap és nem is egy év. Aztán az is rosszul esik, ha évek múlva lép le, de akkor legalább valamit csináltunk együtt, ami maradandó lehet. 2-3-4 hónap után történő lelépés néhány napos zavart okoz. Aztán minden megy tovább.
2021. márc. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!