Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem divat őszintének és nyíltnak lenni kapcsolatban?
Elképesztő, mennyire nem tudnak kommunikálni az emberek a párjukkal, az itteni kérdések nagy részét simán meg lehetne oldani egy fél órás őszinte beszélgetéssel. Miért jobb napokig, hetekig, hónapokig, néha évekig magukban tartani, ha bántja őket valami?
Sok ember inkább magában duzzog, rosszul érzi magát, kételkedik, mérgelődik, stb. MIÉRT jobb ez, mint leülni, és őszintén átbeszélni? Miért akkora divat nem kommunikálni?
Ugyanezt gondolom és én is annak vagyok a híve ha valami probléma merül fel akkor szólni kell a másiknak és le kell ülni és nyíltan megbeszélni.
Többféle gond van ezzel. Sokan csak hibáztatnak és abból nem az jön le hogy a megoldást keresik. A másik pedig a fogadó fél elzárkòzása "elmenekülése" a konfrontáció elől.
Bizony én találkoztam olyan emberrel is akivel sajnos nem lehetett mit kezdeni, mert a legkisebb észrevételre is úgy reagált, mintha az életére akarnék törni. Vagy azok akik duzzogva elvonulnak és hozzájuk sem lehet szólni csak miután kiengesztelődtek, persze a témát messze kerülni kell nehogy felzaklassuk újra őket.
Szüleiktől biztos így látták, vagy sehogy sem mert nem tudják kezelni érett ember módjára a helyzetet.
Kb. olyan mint ha egy nőnek soha semmit nem mondhatnál el őszintén mert mindenre elsírná magát.
Mondjuk én próbáltam az exemmel ezt is megbeszélni, nem segített, szakítottam.
Miért jó egy dedóssal együtt lenni hosszútávon?
"Elképesztő, mennyire nem tudnak kommunikálni az emberek a párjukkal, az itteni kérdések nagy részét simán meg lehetne oldani egy fél órás őszinte beszélgetéssel."
Mintha csak én írtam volna. A probléma az, hogy a legtöbb ember erre képtelen. Buták. Nem tudnak érvelni, nem tudnak figyelmesen hallgatni. Az emberek többsége még saját magával sincs képben. Nagyra nőtt gyerekeket látok, defektes kapcsolatokban.
Régebben őszinte voltam a kapcsolatokban, most már egy dologban kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!