Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen komoly mentális gáttal, kisebbsègi komplexussal mit lehet kezdeni?
Tetszik egy lány, nagyon gyönyörű, igènyes, a szülei megalapozták Neki az èletet, van háza, jó kocsija, diplomája is van, nekem egy rozoga autóm, rossz kis házam van... Neki van egy pici gyereke, de egyedülálló, de a gyerek is nagyon cuki...
Èn eddig akárhányszor próbálkoztam lánynál, bunkók vtak velem, lejárattak a hátam mögött, ha haverkodtam egy csajjal mondjuk munkahelyen, akkor azt vágták rám, hogy zaklatom vagy nyomulok...
Eddig mindig a ,,saját szintemen" próbáltam csajt találni, de Ő nagyon másik szinten van...
E miatt nagyon depressziós vagyok, pedig tök kedves meg minden, de nagyon benne van az önbizalom hiány, a többi csaj bunkóságai miatt.
Psziholóhlgusra nincsen lehetősègem most a vírus miatt, mit tegyek? :(
26/F
Ezt a cafatot hagyd!
Aztán keress pénzt, és után lesz csak minőségi punci a farkadra!
Köztünk is van ilyen különbség, engem sosem zavart. Barátom az elején néha megjegyezte, meg zavarban volt, de mivel én nem foglalkoztam ezzel, ő is elengedte.
Ez a része, egy szívvel élő embernél nem hátrány, hogy máshogy állsz anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!