Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál? Jó család vagy jó szex?
1. eset: hébe-hóba van némi együttlét, de egyébként semmi ami szexuális.viszont cserébe nagy család, megértő pár, gyerekek, kutya-macska, meg minden
2. fergeteges szex, mindenben passzoltok, de nincs más, nem is lesz (függetlenek vagytok persze) nincs, család, nincs gyerek, nincs rokonság, csak ketten.
Pusztán érdeklődő a kérdésem, mert sokan állítják, hogy egy szexmentes házasság/párkapcsolat az milyen jó meg minden, de kíváncsi lennék más megközelítésből is ezt választanátok-e. Magyarán tényleg elég -e egy idő után, hogy a párod a legjobb barátod.

Csakis a 2. A szexen kívül a többi a hátam közepére se', nyűg, teher, kolonc, energiarabló.
(29/N)

mivel amugyse nagyon erdekel a gyerek tema, es a csaladom igy igy eleg kicsit, ezert a 2.-at. nekem a jo szex nagyon fontos, ez van. inkabb beutazom valakivel a vilagot es szexelek minden helyen, minthogy evekig ne legyen magamra es a pasimra meg ugy semmire idom, mert a gyerek elviszi az osszes penzt es idot.
illetve ahol nincs (jo) szex, az a kapcsolat elobb-utobb elkezd majd hanyatlasnak indulni, mert valamelyik fel megunja az uncsi szexet es uj elmenyek utan nez. aztan meg sokra megyek egyedul a ket gyerekkel a nyakamban megcsalt/fakepnel hagyott nokent.

Aztán honnan tudod, hogy az a fergeteges szex nem laposodik el ugyanúgy pár év után?
Még a legjobb nőt/pasit is meg lehet unni, főleg akinek az életében a szexen van a fő hangsúl, az úgyis mindig vadászni fog, nem fog egynél leragadni.

12: Nem mindenkinek akkora baj, ha "nem szólnak hozzá". Inkább ez, mint állandóan kerülgetni kelljen valakit, foglalkozni kelljen vele, közös programokat szervezni, barátaival/haverjaival, családjával, rokonaival bájologni stb.
A minőségromlás a szexben már baj, erre egy megoldás lehet a partnercsere is... Jó, nekem mondjuk nem, mert egy partner sem jön össze, nemhogy több, de az átlagembernek azért akadnak lehetőségei.

ennyi erovel semmit nem lehet tudni elore. lehet, hogy a ferjed elhagy egy fiatalabb noert, akivel jo a szex, akkor ottvagy 2-3 .. gyerekkel a nyakadon egyedul, valoszinuleg anyagilag is eleg szivas, gyerekkel meg aztan vegkepp nem egyszeru uj part talalni.
mig a 2. esetben, ha tegyuk fel, el is hagynak, csak magadat kell tultenni rajata, nincs ott pluszban a gyerek(ek) akiket istapolni kell, magyarazgatni, hogy apuci miert nincs mar itt stb. egyedul sokkal konnyebben talalsz uj partnert is. semmi sem fix az eletben, mint mar mondtam, en amugyse nagyon akarok gyereket, tehat nalam a kerdes kb itt el is dolt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!