Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több irányú szeretet áldozata lettem mit tegyek?
Szerintem ilyen nőért ne küzdj. Ha veled akarna lenni, akkor veled lenne kapcsolatban. Valószínű felejteni akarja az előző kapcsolatát és csúnyán mondva elüti veled is az időt.
Sajnos egyik volt kolléganőm volt ilyen, mindig úgy ment haza, hogy közölte ő unatkozik otthon ezért áthív egy srácot. Volt neki így talonban 2-3. De soha egyiket sem szerette.
Zárd ki az életedből! Voltam ebben a helyzetben én is. Jó vagy,de kapcsolatot nem akarok,de gyere át karacsonykor. Meg menjünk nyaralni..
Közben azért minden társkeresőn fent volt, meg randizgatott..
Végül egyik este elköszöntem és mindenhonnan tiltottam,sms hívás tiltva,ismeretlen számokat nem vettem fel. Fél évre rá tálaltam egy sokkal jobb csajt, pedig 123kiló vagyok,kopasz és csak 180centi..
Ázthittem a legjobb barátom,de csak manipulált erősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!