Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, ha vitázunk, akkor állandóan hangos, és kiabál. Le lehet erről szoktatni?
Átszoktam menni másik helyiségbe, jön utánam és mondja a magáét.
Amikor nyugis volt, és szóba hoztam, rávágta, hogy az a baj velem, hogy túl sokat adok mások véleményére (szomszédok).
"Mostanában csak csendben várom, hogy véget érjen a düh kitörése"
És meddig akarod ezt csinálni? Csak mert idővel ezen majd felbátorodik és egyre messzebbre fog menni.
Egyszer láttam egy videót, amiben egy nő kiállt egy tér közepére és kiírta, hogy mindenki azt csinál vele, amit akar, nem fog reagálni semmit. Eleinte mindenki ölelgette-puszilgatta. Nem telt el 20 perc és már köpködték.
Igazad van, nem kéne tűrnöm...
Kellene egy kis önfejlesztés, vagy nem is kicsi.
Nagyon birkatürelmű szomszédjaid vannak... Én szivbaj nélkül ráhívtam a szomszédokra a rendőröket. Ha még egyszer balhét hallok, akkor megint ki fogom, lehet ezt névtelenül is, úgysem tudja melyik szomszéd volt.
Aki azt írta, hogy hangos veszekedés együtt jár a hangos szexxel, hát igaza volt. Egyik héten nagyban szexelnek, másikon meg verik egymást. Ha neked ez kell... Nem telik bele sok időbe és verni fog...
"Amikor nyugis volt, és szóba hoztam, rávágta, hogy az a baj velem, hogy túl sokat adok mások véleményére (szomszédok)."
Közöld vele,hogy nem,nem erről van szó!
Nincs itt semmi baj, csak vele van baj!Nem vagy süket! Teljesen jók a füleid,és nem kell ordítozni!
Halkan is ugyanúgy érted,amit mond!
Esetleg neki kéne elmenni fülészetre,mert aki rosszul hall,az nem hallja a saját hangját!
Persze nem valószinú ez,csak jó lenne ha magához kapna egy kicsit.
Én sosem szerettem a hangoskodó embereket,mert legtöbb esetben nincs mögöttük tartalom.Többnyire az ilyeneknek csak a pofájuk van meg,semmi más!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!