Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, ha vitázunk, akkor állandóan hangos, és kiabál. Le lehet erről szoktatni?
ez az egész neked normális??
Szerinted egy kapcsolatnak így kell működnie?
Mintha azt mondanád, hogy hangosan szexeltek...
13.
pont ezaz a szex az lehet hangos de az normális, de a veszekedés önmagában nem az
Tedd meg azt a szívességet magadnak és a szomszédaidnak egyaránt, hogy kidobod.
Mint "szomszéd" írom, hogy iszonyatosan idegesítő minden este/éjjel/hajnalban arra ébredni, hogy a mellettünk lakó pár kiabál egymással. Szóltunk szépen, szóltunk durvábban, hívtuk a rendőrséget, a közös képviselőt, a lakás tulaját is és nem változik semmi, miközben a lány tönkremegy a sráctól. Akár még te is lehetsz az, ki tudja ...
1.) elhagyod
2.) ha felemeli a hangját felveszed a kabátodat, beb-szod az ajtót és elmész otthonról, onnantól nincs kivel kiabálnia
16-os, én vagyok a nő.
17-es, én is már kezdek ebben tönkre menni, ide még nem hívta ki a rendőrséget senki, pedig lehet az hatásos lenne...
Amikor normális, akkor szeretek vele lenni, de amikor elkattan, nem lehet megállítani. Mostanában csak csendben várom, hogy véget érjen a düh kitörése, de sokáig szokta bírni...
18-as, a kijárási korlátozás miatt ez most nem opció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!