Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak a párommal vagy szakítsak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én nagyon szeretem a párom, de sok nehézség van a kapcsolatba aminek a nagyját egy internetes lány haverja okozza, folyamatosan játszanak együtt minden szart, telefonálnak közben,míg engem a másfél év alatt egyszer sem hívott fel a barátom,ha éppen nem találkoztunk.

Ez a lány elég sokszor küldd neki random lányokról meztelen képet,nem egyszer lebasztam mind a kettőt és az a válasz,hogy ez semmi,azért küldi mert vicces. szerintem ebben semmi vicces nincs, mi lányok sem nevetünk egy meztelen pasin :D

Nagyon elegem van belőlük,többször láttam olyan üzeneteket, hogy kibeszéltek engem, lemondtak, úgy beszélt rólam neki a barátom,amit én nem tudok már elviselni,nagyon fáj. A szemembe meg bezzeg mást mondd. Egyszer ráírtam a csajra,hogy mégis miért küldd neki olyan képeket és hogy képzelik,hogy olyanokat mondanak rólam..és én voltam a szar,a csaj azzal jött, hogy vele a párom nyílt és egyenes.. hát ez is marhára jól esett.

Akkor nincs ebből gond, ha én nem hozom fel,van olyan,hogy kérdezem mit csinál és direkt nem mondja,hogy játszik.. tehát hazudik.

Teljesen kicsinál ez az egész, nagyon elegem van. A párom még azt is megtiltotta, hogy felhozzam a lányt, semmit sem mondhatok róla, multkor megkérdeztem,hogy lájkolta e a közös profilunkat, 3 napig nem beszélt velem normálisan,pedig ezzel semmi rosszat nem mondtam. Közben ő írt az exével amiről meg én nem tudtam,persze a másik lány igen. Igaz volt,hogy vele nyílt és egyenes :)))

Tőle nem féltem,mert tipikusan az a undorító kategória a csaj, aki nem foglkozik magával, össze van nőve a szemöldöke,semmi alakja,csak a játéknak él, így élete se.

Azt sem mondhatom,hogy válasszon ő vagy én, mivel mindig azzal jön, hogy 14 éves kora óta ismeri a csajt. Bár őszintén már azon is gondolkodtam. Amúgyis a netes barátságok egyszer elavulnak,nem? Ezek mikor terveznek nem jóba lenni?!

Ti mit csinálnátok?

Ő 20, én 19/L

2021. márc. 1. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tűnik kiegyensúlyozottnak a kapcsolat, szerintem nem illetek össze. Lehet szeret, de hogyan tudsz valakiben bízni, aki hazudik, kibeszél, elhallgat dolgokat?

Nem a kocka csajra kellene ráírnod, fenyítened, hanem barátoddal beszélni hiszen vele vagy párkapcsolatban.

2021. márc. 1. 17:31
 12/15 A kérdező kommentje:

11-es, már egyre jobban vesztem el a bizalmat vele szemben,beszéltem vele ezekről, akkor is persze én vagyok a rossz,hogy nem bízom benne,hisztizek ilyeneken stb..

De hogyan bíznék,ha hazudik?!

Próbálok vele beszélni folyamatosan de mindig veszekedés a vége,van amikor rámondja,hogy megérti,de változni nem változik semmi,mindig van valami új probléma. Olyan is van amikor kinevet és hülyének néz,hogy engem ez miért zavar,nem ért meg.

Már olyanokat is mondott,hogy nem vagyok normális.

Az a baj,hogy néha kezdem elhinni,hogy bennem van a hiba :(

2021. márc. 1. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

Ez a csaj nem olyan fingos, bofogos haver? Mar a meztelen nos kepek pl. Hetero??

Az esetben egy bunko haver, de ha nonek szamit, akkor arulas.

2021. márc. 1. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Hetero a csaj igen.
2021. márc. 1. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
A barátod nem foglalkozik azzal, hogy ettől te rosszul érzed magad. Helyette csak bírál, és elakarja hitetni, hogy benned van a hiba. A srác nem tisztel. Ülj le vele beszélni, mond, hogy neked ez az egész nagyon rosszul esik, és találjatok rá megoldást, mert szeretnéd biztonságban érezni magad. Ha nem hajlik arra, hogy legyen változás, akkor meg tudod, hogy te mindent megtettél, de nem vagy köteles tűrni egy megalázó helyzetet tovább! Fordított helyzetben te kockára tennéd a kapcsolatod? Ha nem, ő meg megteszi, akkor nincs ezen mit sajnálni sem...
2021. márc. 2. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!